Yılmaz haberci

Zehra Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu Kaos Hattı'nda mülteci dosyası ele alındı! Bota binip ölüm yolculuğuna çıkan Yılmaz, dünyada bir ilki gerçekleştirdi. Kaçak göçmenlerin acı dolu hikayelerine tanıklık etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2015 Güncelleme 22 Ekim 2015, 00:00
Yılmaz haberci

İÇİNDEKİLER

Suriye'de iç savaş binlerce kişinin ölümüne neden oldu. Canlarını kurtarmak isteyenler ise botlarla umuda yolculuğa çıktı. Türkiye sığınmacılara sahip çıkarken, tüm dünya bu duruma seyirci kaldı! Mültecilerin Avrupa'ya gitmek için kullandıkları yer ise Ege kıyıları oldu! Yunanistan'a geçmek isterken botları batan binlerce mülteci hayatını kaybetti. Birçoğu ailesini geride bırakmak zorunda kaldı. TRT'nin sevilerek izlenen Kaos Hattı programı ise dün mülteci dosyasıyla ekranlara geldi. Programı hazırlayıp sunan Zehra Yılmaz, mültecilerle birlikte umuda yolculuğa çıktı.

GÖZALTINA ALINDI
Kaçak göçmenlerin acı öykülerine daha önce görülmemiş bir biçimde tanıklık etti. Yılmaz, Bodrum'la Kos arasında uzanan cehennem geçidini umut yolcularıyla birlikte geçirdi. Mültecilerin ölümüne yolculuklarının üzerinden para kazanan insan kaçakçılarının iç yüzü görüldü. Kos Adası'nda gözaltına alınıp üç gün tutsak edilen ve mültecilerle birlikte ölümle burun buruna gelen Zehra Yılmaz'ın yaşadıkları kan dondurdu!