Ölüm uykusu

İstanbul'da üç arkadaş bonzai içti! Bir süre sonra uyumaya giden 20 yaşındaki Kaan Yunus Yılmaz, yatağında ölü bulundu. Sentetik uyuşturucu, bir genci daha ailesinden koparmış oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2015 Güncelleme 02 Eylül 2015, 02:01
Ölüm uykusu

İÇİNDEKİLER

Ailelerin korkulu rüyası, sentetik uyuşturucu bonzai bir can daha aldı. İstanbul'da önceki gün 20 yaşındaki Kaan Yunus Yılmaz, arkadaşları 17 yaşındaki Buse Ö., ve Furkan Y. ile evde bir araya geldi. Arkadaş grubu burada sentetik uyuşturucu bonzai kullandı. Bir süre sonra kendisini iyi hissetmeyen Yılmaz, odasına giderek uyumaya başladı. Bir süre sonra, Kaan'ı kontrol etmek isteyen arkadaşları, genci hareketsiz halde buldu.

SATICI YAKALANDI
Ne yapacağını şaşıran gençler, karakola giderek durumu anlattı.
Eve giden polis ve sağlık ekipleri, Kaan Yunus Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin bonzai içtikten sonra öldüğü ortaya çıktı. Emniyet güçleri ise Yılmaz'ın ölümüne neden olan uyuşturucuyu kimin sattığını bulmak için harekete geçti. Araştırma yapan polis, Sarıgöl Mahallesi'nde torbacılık yapan Hasan Şahin'i yakaladı. Adliyeye sevk edilen Şahin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yılmaz'ın, sosyal medyada "Bonzai bom kafam trilyon" diye yazdığı belirlendi.

Barış SÖZAL