E-5'te kanlı infaz

Gece yarısı E-5 Karayolu'nda Porshe otomobiliyle seyir halinde olan iş adamı Yahya Tellioğlu, camdan sıkılan 14 kurşunla öldürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2015 Güncelleme 06 Ağustos 2015, 02:44
E-5’te kanlı infaz

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da geceyarısı bir iş adamı, lüks otomobilinde silahlı saldırı sonucu öldürüldü. E-5 Karayolu İncirli mevkiinde, yanındaki arkadaşı ile seyir halinde olan iş adamı Yahya Tellioğlu, lüks otomobiline sıkılan 14 kurşunla hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan arkadaşı ise yaralandı. Kanlı olay önceki gece saat 00.30'da meydana geldi. Rent a Car işiyle uğraşan Yahya Tellioğlu, Porshe marka otomobili ile trafikte seyrederken silahlı saldırıya uğradı.

14 KURŞUN İSABET ETTİ
Saldırıda 14 kurşun isabet eden otomobil yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra durabildi. Şoför mahalinde bulunan Yahya Tellioğlu ve yanında bulunan bir kişi yaralandı. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Tellioğlu hayatını kaybetti. Tellioğlu'nun yanındaki arkadaşı ise özel bir hastanede tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler plakası belirlenemeyen bir otomobil ile olay yerinden kaçtı.

Emir SOMER