Açlıktan ölecektim!

Annesi ve babasının cesetleriyle 3 gün yaşayan küçük kız, "Karnım çok acıktı. Annem ve babam uyanmadı. Evde yiyecek yoktu" diyerek yaşadığı dramı anlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2015 Güncelleme 24 Haziran 2015, 00:00
Açlıktan ölecektim!

İÇİNDEKİLER

Antalya'nın Alanya ilçesinde anne ve babasının cesetleriyle 3 gün yaşayan Ukraynalı 6 yaşındaki kız ifadesinde, "Annem ve babam sigara ve alkolden başka eve pek bir şey almıyordu. Evde hiç yiyecek yoktu" dedi. Ukraynalı çiftin ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada sahte alkol şüphesi de araştırılıyor. Mahmutlar Mahallesi'nde tatil yapmak için kiraladıkları sitede aşırı alkol aldıktan sonra öldüğü sanılan Viacheslav Samilo (38) ile eşi Maiia Samilo'nun (37) cesetleriyle 3 gün geçiren kızları Anzhelika Samilo'nun pedagog ve avukat eşliğinde ifadesi alındı. Anne ve babasının uyuduğunu sandığını anlatan küçük kız, "Annem ve babama ne oldu bilmiyorum. Uyuyorlardı. Uyanmadılar. Evde yiyecek yoktu. Annem ve babam sigara ve alkolden başka eve pek bir şey almıyordu. Evde hiç yiyecek yoktu. Karnım çok acıkınca ben de balkona çıkarak komşulardan yemek istedim" dediği öğrenildi.

SAHTE ALKOL ŞÜPHESİ
Çiftin cesetleri otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilirken, küçük kız Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili jandarma ekipleri geniş çaplı soruşturma sürdürürken, Samilo Ailesi'nin Ukrayna'daki yakınlarına ulaşmaya çalışılıyor. Antalya Adli Tıp Kurumu'nda cesetlerden alınan numuneler laboratuara gönderildi. Çiftin alkolden ölmüş olabileceği belirtildi.