Çifte hediye

Antalya'da Ümmühan Uysal'ın böbreği, 29 yıllık eşine nakledildi. 3 çocuk annesi kadın, kocasına hem doğum günü hem de Sevgililer Günü, hediyes ivermiş oldu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2015 Güncelleme 13 Şubat 2015, 00:35
Çifte hediye

İÇİNDEKİLER

Hediyelerin en güzelini verdi. Antalya'da 3 yıl önce rahatsızlanan İdris Uysal doktora gittiğinde böbrek hastası olduğunu öğrendi. 3 yıldır diyalize girerek yaşama tutunan Uysal'ın sağlık durumu her geçen gün kötüye gidiyordu. Doktorlar, evli ve 3 çocuk babası İdris Uysal'a acilen nakil olması gerektiğini söyledi.

SÜRPRİZ YAPTI
Bunun üzerine Uysal, kadavradan böbrek bekleme sırasına yazıldı. Ancak beklenen böbrek bir türlü çıkmadı. Her diyaliz sonrası durumu iyice ağırlaşan Uysal'a, 29 yıllık eşi Ümmühan Uysal büyük bir sürpriz yaptı. Ümmühan Uysal, 14 Şubat Sevgililer Günü arifesinde eşine böbreğinin birini vermek istedi. Ayrıca 12 Şubat eşinin doğum günüydü. Yapılan tetkiklerin ardından nakilde sorun olmadığı belirtildi. Büyük sevinç yaşayan İdris Uysal gözyaşlarına boğuldu. Önceki gün yapılan operasyonla Ümmühan Uysal'ın bir böbreği başarılı bir operasyonla eşine nakledildi. Operasyon öncesinde TAKVİM'e konuşan İdris Uysal, eşinin kendisine çifte hediye verdiğini belirterek, "Bu benim için hem doğum günü hediyesi, hem de Sevgililer Günü hediyesi oldu" dedi.