Sahte imam nikahı

CHP'li Bekaroğlu'nun yeğeni Eda, evli ve çocuklu Abdullah Göçmüş ile nikahlandı! Tören karakolda sonlandı. 'Sahte damat' imam çıktı. Skandalı öğrenen babası ise kalbine yenildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Aralık 2014 Güncelleme 11 Aralık 2014, 02:14
Sahte imam nikahı

İÇİNDEKİLER

Ana muhalefet partisi, yönünü fena halde şaşırdı! Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun "sahte damadı" imam çıktı. Skandal, 6 Aralık günü patlak verdi. Bekaroğlu'nun ablasının kızı olan Eda Özmen, gönlünü evli ve çocuklu Abdullah Göçmüş'e kaptırdı.

1 AY İZİN ALMIŞ
Karısından ayrılmayan Göçmüş, Özmen'in de rızasını alarak ağabeyinin kimlik bilgileriyle evlilik müracaatında bulundu. Sahtekar gelin ve damat, ardından lüks yatta nikah töreni yaptı. Bekaroğlu da biricik yeğenine altın bilezik takarak halaya durdu. Nüfus Müdürlüğü ise sahtekarlığı fark etti. Gelin ve damadın sahte nikahı ise karakolda bitti. Damat Abdullah Göçmüş'ün babası Ömer Göçmüş, 'sahte nikah' skandalının ortaya çıkmasının ardından kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Gözlerin çevrildiği CHP'li Bekaroğlu ise yeğeni Eda Özmen'in nikah kurgusuyla ilgili, "karakter katliamı" yorumunu yapmakla yetindi. Skandallar zinciri ise bununla bitmedi. CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nun yeğeni Eda Özmen ile 'sahte nikah' yapan Abdullah Göçmüş'ün imam olduğu ve İstanbul'da görev yaparken "evlilik dışı ilişkileri" nedeniyle Kastamonu'nun Hanönü ilçesine tayin edildiği tespit edildi. CHP'nin imam damadının, sahte nikah için "Sinop'a gideceğim" diyerek 1 ay izin aldığı da öğrenildi.