Bekaroğlu'na sahte damat!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Mehmet Bekaroğlu, yeğeni Eda O ile sevgilisinin sahte nikahına katıldı. Yattaki törende geline bilezik taktı. Töreni polis bastı, davetliler şaştı kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2014 Güncelleme 09 Aralık 2014, 01:43
Bekaroğlu’na sahte damat!

İÇİNDEKİLER

CHP'ye "umut olacak" diye transfer edilen Prof. Mehmet Bekaroğlu, yeğeni Eda O ile sevgilisi Abdullah G'nin nikahına katıldı. Yatta düzenlenen kurgulanmış törende boy gösterip, büyük bir skandala şahitlik etti. İddiaya göre, Eda O ile Abdullah G bir süredir birlikteydi. Genç kız, sevgilisinin çocuklarından dolayı eşinden ayrılamayacağını bildiği için her şeyi göze aldı. İkilinin planına göre, Abdullah G, bekar olan ağabeyinin kimlik bilgileri ile sahte evraklar düzenledi. Ardından bu belgelerle Üsküdar Evlendirme Dairesi'ne gidip resmi başvurusunu yaptıktan sonra nikah için gün aldı.

LÜSK YATI POLİS BASTI

Törene sayılı günler kala davetiyeleri bastıran çift, dikkat çekmemek için nikahın lüks bir yatta kıyılmasına karar verdi. Davetliler, 6 Aralık günü, Boğaz'da Berika isimli yatta toplandı. Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu ile birlikte sınırlı sayıda kişi katıldı. Sahte nikah memuru ile birlikte masaya oturan çift, imzaları attı. Ardından taki törenine geçildi. Bekaroğlu, yeğeni Eda'ya altın bilezik taktı. Ona mutluluklar diledi. Bu arada sahteciliği fark eden Nüfus Müdürlüğü, durumu polise bildirdi. Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sivil kıyafetlerle davetli gibi töreni izledi. Ardından gelin ile damadı, davetlilerin şaşkın ve meraklı bakışları arasında gözaltına aldı. Çekmeköy Polis Merkezi'nde ifadelerine başvurulan çift, serbest bırakıldı.

MEMUR DA GERÇEK DEĞİL

Eda O. ile sevgilisi Abdullah G. hakkında "Sahte evrak düzenlemek ve evrakta tahribat, kamu kurumlarına yanlış beyanda bulunmak" suçlarından işlem başlatıldı. Çok şaşırdığını belirten Bekaroğlu, sahtecilikle ilgili bilgilisi olmadığını söyledi. Üsküdar Belediyesi, nikah memurunun kendi personelleri olmadığını açıkladı. Nikahı kıyan kişi de aranıyor.