Para var huzur yok

Para huzur getirmedi. Süper Loto'yu kazanan Fuat Özdemir yaşadığı evi terk etti. Patronunu 'hileyle paranın yarısını aldı' diye suçladı. Özdemir'in ailesi de parayı paylaşma yüzünden birbirine girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2014 Güncelleme 22 Ekim 2014, 01:22
Para var huzur yok

İÇİNDEKİLER

Edirne'de Süper Loto'dan 11 milyon 345 bin 642 TL kazanan ve patronu Barış Aslan ile anlaşmazlığa düşen Fuat Özdemir, daha önce yaşadığı Süloğlu ilçesinde yıkılmaya yüz tutmuş evinden eşi ve çocuğunu da alarak ayrıldı. Özdemir'in komşuları, "Bir gecede ortadan kayboldu. Daha sonra korumalarıyla birlikte mahalleye gelince ikramiye çıktığını öğrendik" dedi.

'BİR GECEDE ÇEKİP GİTTİ'
Talihlinin komşularından Kadir Görgöz, Özdemir'in bir anda ortadan kaybolduğunu anlatarak, "Bir gecede buradan çekip gitti. Baştan ne olduğunu anlamadık. Sonra öğrendik ki, büyük ikramiye ona çıkmış ve zengin olmuş. Bayramda komşulara kurban eti dağıttı. Bana da verdi. Daha önce maddi durumu iyi değildi. Tarım ürünleri ticareti yapan birinin yanında hamal olarak çalışıyordu. Cebinde parası yoktu ama kimseden borç para istemezdi. İyi birisiydi. Son gelişinde yanında korumalar ve para beklentisi olanlar vardı. Ben, 'bu da para istiyor' düşüncesine kapılmasın diye yanına gitmedim" dedi.

'BORÇ SENİN BORCUN GİT YATIR'
Kuponu birlikte oynadıklarını ve paranın yarısının kendisine ait olduğunu öne süren Barış Aslan ise, şimdi araları açık olan Özdemir'e kardeşlerinin sahip çıkmadığını belirterek "Kredi kartı borcu nedeniyle hakkında hapis kararı çıktı. Ağabeylerinden para istedi ama onlardan 'Borç senin borcun git, yatır' cevabını aldı. Sonunda ben yardım ettim. Hastalandığı zaman da yakınları yardımcı olmadı. Ailesinden hiç kimse onu hastaneye götürmek istemedi. Biz yardımcı olduk" dedi.