İthal dilenciler

İthal dilenciler Atatürk Havalimanı'nı mesken tuttu. Zengin Arap turistlerden 'Türkiye'de kaldık dönemiyoruz' diyerek yüklü miktarda bilet parası aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2014 Güncelleme 01 Ekim 2014, 00:00
İthal dilenciler

İÇİNDEKİLER

Yabancı uyruklu dilenciler, İstanbul Atatürk Havalimanı'nı mesken tuttu. İthal dilenciler, turistlerin korkulu rüyası haline geldi. Başta yabancı uyruklu turistler olmak üzere yolcuları hedef seçen dilenciler, duygu sömürü yaparak hem yolcuları hem de liman çalışanlarını rahatsız ediyor. Özellikle çocuklarıyla dilenen kadınların ısrarlı tutumu turistleri canından bezdiriyor.

ZENGİN TURİSTLER HEDEFTE
Kendilerini rahatsız eden dilencilerle muhattap olmak istemeyen bazı turistler bu duruma tepki gösterdi. Genellikle zengin Arap turistlerin yanlarına giderek duygu sömürüsü yapan dilenciler, uçak bileti parası istedi. Arap turistlere, Türkiye'de kaldıklarını ve paralarının olmadığını söyleyen dilenciler, turistlere uçak bileti aldırdı.

'UÇMAKTAN VAZGEÇTİK'
Daha sonra aldırdıkları bileti turizm şirketine giderek 'uçmaktan vazgeçtik' deyip bilet parasını geri aldı. Türkiye'nin dünyaya açılan en önemli kapılarından olan Atatürk Havalimanı'nda dilencilerin yolcuları rahatsız etmesi çalışanları ve firma sorumlularını da rahatsız ediyor.