Sınırsız dehşet

Gürcistan, Bulgaristan, Rus ve Türk uyruklu 2 grup arasında çatışma çıktı. Silah sesleri üzerine olay yerine giden ve 'Durun' diyen polis memuru kalbinden vurularak şehit oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2014 Güncelleme 10 Haziran 2014, 01:38
Sınırsız dehşet

İÇİNDEKİLER

Edirne'de dün bir otelin önünde park halinde bulunan P 878 EC Rus plakalı lüks bir otomobille, 53 AH 177 Türk plakalı otomobilden inen Gürcistan, Bulgaristan, Rus ve Türk uyruklu kişiler arasında bilinmeyen bir nedenle silahlı çatışma çıktı. Silah seslerini duyan ve yan sokakta bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli 2 polis memuru olaya müdahale etti. Saldırganlar, polis Hüseyin İmrag'ı kalbinden vurarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı İmrag, tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Polis, şahıslardan birini vurarak yakaladı. Olay yerinden otomobillerle kaçan zanlılardan 7'si Edirne'de, 6'sı da Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde biri de İstanbul Şişli'de yakalandı.

EŞİ 4 AYLIK HAMİLE
İmrag'ın 1 yıl önce evlendiği muayene memuru eşi Hüsna İmrag'ın da 4 aylık hamile olduğu öğrenildi. Eşinin vurulduğu haberini alınca baygınlık geçiren talihsiz kadın hastaneye kaldırıldı. Ancak eşinin hayatını kaybettiği söylenemedi.