Şehitlere veda
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

Şehitlere veda

Ankara'daki helikopter kazasında şehit olan 4 askeri personel için Kara Havacılık Okul Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Şehitlerimiz, daha sonra memleketlerinde toprağa verildi

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde önceki gün düşen helikopterde şehit olan 4 asker için görev yaptıkları Ankara'daki Kara Havacılık Okul Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Güvercinlik'te düzenlenen törene, şehitlerin ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Kuvvet Komutanları ile şehitlerinlerin silah arkadaşları katıldı.
GÖZYAŞLARI SEL OLDU
1. Kara Havacılık Alay Komutanı Kara Pilot Kurmay Albay Ekrem Çağlar, saygı duruşunun ardından, şehit Kara Pilot Binbaşı Ahmet Duman, Kara Pilot Üsteğmen Emre Acar, Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme ve Teknisyen Kıdemli Başçavuş Erdinç Salkım'ın anısına konuşma yaptı. Şehitlerin biyografilerinin okunmasının ardından dualar edildi. Şehitlerin cenazeleri memleketlerine gönderildi. Kara Pilot Binbaşı Duman Kırıkkale'de, Kara Pilot Üsteğmen Acar Aydın'da, Teknisyen Başçavuş Uluçeşme Eskişehir'de ve Teknisyen Kıdemli Başçavuş Salkım da Tekirdağ'da son yolculuğuna uğurlandı.
ŞÜPHEYE DÜŞERSEN TEK SUÇLU İNGİLTERE'DİR
Musalla taşına konan tabutun başına gelen Duman'ın eşi Aysun Duman, "Benim yavrum babasız kaldı. Henüz 36 yaşındaydı. Ünlü bir televizyoncu, 'Kimi suçlayacağın konusunda şüpheye düşersen İngilizler'i suçla' demişti" diye haykırdı.
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN