Metrobüste kanlı sefer

Sivil polis ile iki genç, metrobüste kapıştı. Polisle alay edilmesi üzerine onlarca kişinin önünde yaşanan tartışma ölümle bitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2013 Güncelleme 13 Kasım 2013, 03:22
Metrobüste kanlı sefer

İÇİNDEKİLER

İstanbul Bahçelievler'deki kanlı olay, Söğütlüçeşme-Beylikdüzü metrobüs aracı seyir halindeyken saat 02.10'da meydana geldi. İddiaya göre; güven timlerinde görevli polis Samet E., kız arkadaşıyla birlikte Bahçelievler'e gitmek üzere Mecidiyeköy'den metrobüse bindi.

GÜLEREK ALAY ETTİLER
Durağa gelindiğinde, kız araçtan indi, ancak polis memuru inemeden aracın kapıları kapandı. Araçtaki Uğur G. (19) ve Cenk O.(21), polisin bu durumuna güldü. Bu yüzden aralarında tartışma yaşandı. Polis, Bahçelievler durağına geri dönmek üzere Şirinevler'de araçtan indi. İki arkadaş da evlerine gitmek üzere aynı durakta inince tartışma burada alevlendi. İki arkadaş, darp ettikleri polise ellerindeki alet çantasıyla vurmaya başladı.

İŞTE O AN...

YOLCULAR ŞOKE OLDU
Darp edilen Samet E., polis olduğunu söyleyip ikiliyi uzaklaştırmak için havaya ateş etti. Sonra araca bindi. Arkasından da iki genç araca atladı. Ve içeride onlarca kişinin gözü önünde polise saldırdılar. Uğur G., polisin silahını alıp araçtan inerek kaçmaya başladı. Polis de ikilinin peşine düştü. Çıkan kargaşada Uğur G.'nin elindeki tabanca ateş aldı. Yaralanan Cenk O., kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Uğur G. gözaltına alındı.