Seri kalleş!

Seri katil Deniz Şahin, vefasızlıkta sınır tanımadı. Öldürdüğü ablasına can borcu vardı. Satırla vurduğu Yaşar Deli ise onu hapisten çıkarmıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2013 Güncelleme 24 Ağustos 2013, 01:44
Seri kalleş!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da 21 saatte 4 kişiyi öldüren seri katille ilgili önemli bilgilere ulaşıldı. Deniz Şahin, 2 gün önce 300 metre mesafede 4 cinayet işledi. Ablası Songül Polat'ı (34), Aziz Caner Emre'yi (26), Yaşar Deli'yi (39) ve Harun Koçalı'yı öldürdü. Cani, 11 kişilik ölüm listesini hayata geçirmek amacıyla gittiği Fatih'te polislere yakalandı.

KARDEŞİ İÇİN HER ŞEYİNİ SATTI
Uyuşturucu bağımlısı katil, nezarethanede uyuşturucu krizine girdi. Verdiği ifadede ise ablası Songül Polat'ı genelevde çalışan akrabasıyla görüştüğü için, diğerlerini ise uyuşturucu ve kadın ticareti yaptıkları için öldürdüğünü söyledi. Ancak işin aslı böyle değildi. TAKVİM'in ulaştığı bilgilere göre, seri katil 5 yıl önce silahla başından yaralandı. Günlerce komada kaldı. Ablası Polat ise elinde ne varsa sattı ve kardeşinin tedavisi için harcadı. Deniz Şahin ise kendisini büyüten ablasına, onu öldürerek karşılık verdi.

DELİ, KAN VERMİŞTİ
Seri cinayet kurbanlarından Yaşar Deli ise kendisini öldüren arkadaşı Şahin'in çok samimi arkadaşıydı. Deli, "Kardeşim" dediği Deniz Şahin yaralandığında ona kan verdi. 2 yıl önce ise Şahin'i 30 bin lira vererek cezaevinden çıkarttı. Deniz Şahin, cinayetlerin ardından eve gittiğinde babasıyla tartıştı. Baba, oğlunun arkadaşı Yaşar Deli'yi evine çağırdı. Deli, belinde satır olan Şahin'e "Teslim ol" dedi. Seri katil ise can dostunu satırla arkasından vurdu. 2 yıl önce cezaevinden çıkan 2 çocuk babası seri katilin yakalandığında elinde cinayetlerde kullandığı silahı ve kucağında da bebek olduğu öğrenildi.

3 KİŞİYİ ÖLDÜREMEDİ

Seri katil Deniz Şahin, sağlık kontrolünden geçirildi. Ön tanıya göre akıl sağlığı yerinde olduğu tespit edildi. Şahin'in 15 kişilik ölüm listesinde adı geçen ve "Bizleri öldürecek" diyerek karakollara sığınan kişiler, polis tarafından sorgulandı. Şahin 11 kişiyi daha öldürmeyi planlamıştı. Karakola sığınan 11 kişi, zanlı yakalanana kadar Yedikule Araştırma'da tutuldu. Şahin'in, son cinayetinden önce Eyüp ve Fatih'te husumetli olduğu 3 kişinin adresine gitti. Ancak bu 3 kişi polis korumasında olduğu için cinayetleri işleyemedi.

4 KİŞİNİN KATİLİ: HATIRLAMIYORUM
Fatih'te 3, Esenyurt'ta ise 1 kişiyi öldürdükten sonra yakalanan Deniz Şahin, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyette susma hakkını kullanan Şahin, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hasan Basri Zamanis'e verdiği ifadede bütün sorulara, "Hatırlamıyorum" cevabını verdi. Seri katil, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


MEVLÜT YÜKSEL