Barışa ana destek

Terörist liderlerinden Cemil Bayık'ın 78'lik annesi ve amcası barış sürecine destek verdiklerini açıkladı: Bu pislik kalksın, memleket huzur bulsun...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2013 Güncelleme 07 Mayıs 2013, 01:35
Barışa ana destek

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK'nın 3 numaralı ismi olan Cemil Bayık'ın ailesi, barışa tam destek verdi. Bayık'ın Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Aşağı Çakmak köyünde yaşayan 78 yaşındaki annesi Reyhan Bayık, bu konudaki açıklamalarıyla dikkat çekti. Anne Bayık, anaların ağlamamasını isteyerek, barış istediklerini ifade etti. Gazetecilerin, 'Oğlunuz yasalardan faydalanıp gelse bağrınıza basar mısınız?' sorusuna ise oldukça ilginç bir cevap verdi:

'ALLAH ISLAH ETSİN'
Kabul etmem onu ben... Bu kadar çile çektikten sonra ne bağrıma basacağım. Oğluma da mesajım yok! Amca Faik Bayık ise her zaman barış istediklerini dile getirerek şöyle konuştu: "Kötülük olmasın diyoruz. Cemil Bayık'ı Allah ıslah etsin başka bir şey diyemem. Biz okuttuk ki adam olsun. Ben amca olarak sesleniyorum gelsin evine dönsün. Bu kan dursun. Yeter artık. Askerimiz ölmesin çile çekmesin. Hepimiz din kardeşiyiz. Memleket huzur içinde olsun bu pislik ortadan kalksın. 45 yıldır Cemil Bayık'ı görmedim, belki görsem tanımam.