Yatak odasında CD bombası

Yatak odasındaki dolapta eşinin, başka bir kadınla sevişme görüntülerinin yer aldığı CD'yi buldu. Boşanma davası açıp, CD'yi delil olarak sundu. Kocası ise eşi hakkında 'özel hayat' davası açtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2013 Güncelleme 22 Mart 2013, 00:00
Yatak odasında CD bombası

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan G.S., kocası ile bir süredir geçimsizlik yaşıyordu. Bir gün yatak odasında dolapları düzeltirken eşine ait bir CD buldu. G.S., CD'yi bilgisayara takıp izlediğinde şok oldu. Zira görüntülerde eşinin, başka bir kadınla yatakta çekilmiş görüntüleri vardı. CD'yi bulduğunu eşine belli etmeyen G.S., boşanma davası açmak üzere mahkemeye başvurdu. Görüntüleri de mahkemeye delil olarak sundu.

HEM MAĞDUR HEM SANIK
Görüntülerden mahkemede haberdar olan koca E.S. ise özel hayatına ilişkin görüntülerin ifşa edildiği gerekçesiyle savcılığa şikayette bulundu. G.S. ise ifadesinde, CD'yi yatak odası dolabında eşine ait CD'lerin arasında bulduğunu, bilgisayara takıp izlediğini ve aldatıldığını anladığını belirtti. Eşinden tazminat talep eden kadın, beklemediği bir şey ile karşı karşıya kaldı.

ÖZEL HAYAT DAVASI
Soruşturma başlatan savcılık, özel görüntüleri mahkemeye sunulan 58 yaşındaki adamı haklı buldu ve adamın mağdur edildiği kanaatine vardı. Görüntüleri mahkemeye veren G.S. hakkında, "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan iddianame hazırlandı. G.S. şimdi eşinin kendisini aldattığını kanıtlayan görüntüler yüzünden hâkim karşısına çıkacak.