Islak imza

Erzurum'da yapılan oyuncak evi açılışına yağmur damga vurdu. Törenin sunuculuğunu yapan genç kız ıslanırken, protokole şemsiye tutulması tezat bir görüntü oluşturdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2011 Güncelleme 22 Eylül 2011, 00:00
Islak imza

İÇİNDEKİLER

Erzurum'da "insanlık" yağmur altında kaldı. Aziziye İlçesi'nde çocuklar için yaptırılan oyuncak evinin açılışında sunuculuk yapan 20 yaşındaki Duygu Bayrak, yağan yağmurdan ıslanırken, konuşmak için kürsüye çıkan protokol üyelerine ise şemsiye tutuldu.

SUNUCU SIRILSIKLAM OLDU
Devlet Planlama Teşkilatı'ndan alınan 145 bin lira hibeyle Aziziye Belediyesi tarafından yaptırılan ve içinde çeşitli oyuncakların bulunduğu "Oyuncak Evi" törenle açıldı. Açılışa Kaymakam Turgay Ünsal, Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın sunuculuğunu ise Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi Duygu Bayrak yaptı. Genç sunucu, kürsüde yağan yağmurun azizliğine uğradı. İlk kez sunuculuk yaptığı açılışta profesyonelleri aratmayan Bayrak, yağan yağmura aldırış etmeden, davetlilere oyuncak evi hakkında bilgi verdikten sonra konuşmalarını yapmak üzere protokolü sırayla kürsüye davet etti. Kürsüye çıkan Kaymakam Turgay Ünsal'a koruması, Belediye Başkanı Fatih Cengiz'e de zabıta memuru şemsiye tuttu. Sunucu ise yağmurun altında sırılsıklam oldu.

'UMARIM HASTA OLMAM'
Tören sırasında fazla üşümediğini ancak yağmurun kendisini çok rahatsız ettiğini söyleyen Bayrak, "Her konuşana şemsiye tutuldu. Bana da tutulsa iyi olurdu. Su içinde kaldım. İnce de giyinmişim. Umarım hastalanmam" dedi. Konuşmaların ardından protokol, oyuncak evin açılışını yaptı. Çocukların okulda olması nedeniyle oyuncak evinin açılışına katılan büyükler, oyuncaklarla doyasıya oynadı.