Melek'im komiserim

Hikmet Köylü, sevgilisine kızıp 7. katın balkonuna çıktı. Tam kendini boşluğa bırakacakken, 'Melek' komiser 'Değmez' diyerek kadını kolundan çekip aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2011 Güncelleme 14 Şubat 2011, 10:45
Melek’im komiserim

İÇİNDEKİLER

Antalya'da, sevgilisine kızıp canına kıymak isteyen kadını, "Melek" lakaplı komiser Gülşah Aksoy kurtardı. Bir apartmanın 7. katında oturan Hikmet Köylü (55), önceki akşam sevgilisiyle telefonda tartıştı. Sevgilisine kızan ve ona acı bir ders vermek isteyen kadın, anlık bir sinirle oturduğu dairenin kapısını kilitledi. Ardından da balkona çıktı. Ayaklarını balkon demirlerinin dışına atarak, kendisini aşağıya atmak istedi. Olayı gören vatandaşlar ise durumu hemen polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri, Hikmet Köylü'nün evine girmek istedi. Ancak kapı kilitli idi. İtfaiye yardımı ile kapıyı açan polis, hemen içeri girdi. Bu sırada itfaiye de hava yastığıyla önlem aldı.

TAM ZAMANINDA
Eve giren polislerin kendisine doğru geldiğini gören kadın ise "Üzerime gelmeyin. Ölmek istiyorum, kararlıyım" dedi. Ekiplerin ikna çabaları sonuç vermeyince araya, "Melek" lakaplı komiser Gülşah Aksoy girdi. Melek komiser, ölmek isteyen Köylü'nün yanına koştu, kadın kendisini tam boşluğa bırakacağı anda, "Dur yapma, niye intihar edeceksin. Bir anlık kızgınlık için değer mi?" diyerek onu kollarından çekip aldı. Vatandaşlar ise kadın komiseri alkışlarla kutladı.