Kahramanmaraş'ta bir süre önce sırra kadem basan 33 yaşındaki Güllü Çolak ve çocuklarını aramak için sevgilisi Mehmet, soluğu Müge Anlı'da aldı. Yayına çıkan Güllü'nün akrabası Ahmet'in sözleri ise olayın rengini değiştirdi. Ahmet, Güllü Çolak'ın abisi Taner ve annesi Cennet Çolak ile birlikte bir kişiyi "öldürüp kıyma makinesinden çektiğini" iddia etti.
Yayına bağlanan bir izleyici ise Güllü Çolak ve annesi Cennet Çolak'ın zengin bir adamdan yüklü miktarda borç aldıklarını söyledi.Daha sonra bu kişiyi bir daha görmediklerini anlatan izleyici, öldürülüp kıyma makinasından çekilen kişinin bu adam olabileceğine dikkat çekti.Güllü Çolak'ın bu olayı kapatmak için ortadan yok olmuş olabileceği üzerinde duruldu.
MEHMET DOĞRULADI
Kulaktan kulağa dolaşan bu korkunç cinayet iddiasını Güllü'nün kardeşleri de doğruladı. Programın (10 Haziran) tarihli yayınında olaya dair yeni detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı ekibinden Kadriye, Mehmet'in programa ilk geldiği zamanlarda kendisine bu olayı itiraf ettiğini ve Mehmet isimli başka bir adamın kıyma makinesinden geçirildiğini doğruladığını söyledi.
"BENİM KOCAMI DA KIYACAKLARDI"
Güllü Çolak ve Mehmet Taşpınar'ın eski komşusu Hatice Ekiz olayı aydınlatacak açıklamalarda bulundu. Ekiz, "2023 yılında beni dolandırdılar. Benim eşimle sorunlarım vardı. Mehmet bana istiyorsan kaldırıp, dövdüreyim dedi. Adam öldürmesi çok kolay. Adamı kıyma makinesinde çekiyorlar salça gibi bir şey oluyor dedi. Bu olay 2012 yıllarında olmuş. İri yarı 'Dünyayı ben yarattım diyorlardı' ama yeri gelince kıyma makinesinde kıtır kıtır çekilmeyi de öğrendiler' dedi. 'İstiyorsan senin eşini de çektireyim' dedi bana. Cinayetin düğümünü çözecek kişi Mehmet." dedi.
Mehmet'in işin içinde olduğunu düşünen Hatice Ekiz, " Mehmet. O makineyi satmış olabilir, cinayeti temizlemiş olabilir. Mehmet'e 'Para' de, dünyayı yakar" diye konuştu.