Kanserle mücadele etmenin yolunun hastalığın teşhisinin konmasından önce başladığını ifade eden kanser uzmanları, tüketilen gıdalara dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Her an kanser olacakmış gibi vücudun korunması gerektiğine dikkat çeken uzmanlar, ev yoğurdunun faydalarından bahsetti. İşte uzmanlardan gelen kanserden korunmak için ev yoğurdu tüketimi önerisi...
HER GÜN YAKLAŞIK 2 FİNCAN YOĞURT TÜKETTİLER
Araştırmada, hassas bağırsak sendromu tanısı konulan 189 hasta incelemeye alınarak, katılımcılardan her birinin her gün 500 ml (yaklaşık 2 fincan) ev yapımı yoğurt tüketmesi sağlandı ve semptomları 6 aylık süre boyunca izlendi.
ÖNCEKİ RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ