Geçmişten günümüze gelen lezzet: Pastırmalı yumurta tarifi

Pastırmalı yumurta sıkça pişirilen yemeklerden biridir. Vitamin ve mineraller açısından zengin olan yumurta hem de omega-3 kaynağıdır. Pastırmanın içerdiği faydalı besinlerle ve lezzetiyle bir araya gelerek keyifle tüketilmektedir.

Eskilerde çok yapılan pastırmalı yumurta, günümüzde de en sevilen lezzetler arasındadır. Hem Saray hem de İstanbul mutfağında çok tüketilen pastırma, yumurta ile bir araya geldiğinde lezzetini daha da arttırmaktadır. Pastırmalı yumurta tarifi kolay olmakla birlikte ister kahvaltı ister öğlen isterse de akşam yemeği olsun keyifle tüketilen bir öğündür.


GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.