Böfstrogonof 700 gram bonfile et 1 adet orta boy soğan 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı un Yarım çay bardağı sıvıyağ Yarım litre süt Tuz, karabiber 3 çorba kaşığı krema SOĞANI yemeklik doğradıktan sonra tencereye alın ve tereyağı ile birlikte çok az soteleyin. 1 cm eninde ve uzun uzun kestiğiniz bonfileleri önce hızlı ateşte, et suyunu saldıktan sonra kısık ateşte kendi suyu ile pişirip soğanlara ilave edin. Bu arada beşamel sos için sıvıyağı kızdırıp unu ekleyerek kavurun. Un pembeleşince sütü ekleyin. Bir taşım kaynatıp ateşten alın. Etler yumuşadığında sulu kıvamdaki beşamel sosu ekleyin. Hafif ateşte 15 dakika daha pişirerek tuz ve karabiberi ekleyin. Ocaktan aldığınızda kremayı üzerine ekleyerek karıştırın
ÖNCEKİ RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ