Çokça ilgi çeken konulardan olan afrodizyakları artık internet sayfalarında aramanıza gerek yok. Afrodit'ten Klaopatra'ya, Osmanlı hareminden sultan sofralarına, Ege'den Karadeniz'e ve oradan denizin derinliklerine Anadolu'nun tüm afrodizyakları gazeteci ve mutfak araştırmacısı Nedim Atilla'nın kaleme aldığı "En Yangın Aşklar Yemekte Başlar" adlı kitapta buluştu. Hayykitap tarafından yayımlanan eser, hem erkeklerin hem de kadınların afrodizyaklar konusunda merak ettiği soruları cevaplıyor. Bunun yanında Anadolu'nun çeşit çeşit otlarıyla yapılan afrodizyak yemeklerin tarifini veriyor. Dünyanın en çok ilgi gören afrodizyağı olan ginsenge Anadolu'da ne karşılık gelir? Anadolu'nun çileği İsviçre'nin çikolatasının yerini tutar mı? Bu ve daha birçok sorunun yanıtını Nedim Atilla'nın kitabında bulmanız mümkün. Biz de size bir fikir vermesi açısından kitapta sözü edilen afrodizyak gıdaların bir derlemesini yaptık.