Aşkınız ilk günkü gibi taze kalsın

Çokça ilgi çeken konulardan olan afrodizyakları artık internet sayfalarında aramanıza gerek yok. Afrodit'ten Klaopatra'ya, Osmanlı hareminden sultan sofralarına, Ege'den Karadeniz'e ve oradan denizin derinliklerine Anadolu'nun tüm afrodizyakları gazeteci ve mutfak araştırmacısı Nedim Atilla'nın kaleme aldığı "En Yangın Aşklar Yemekte Başlar" adlı kitapta buluştu. Hayykitap tarafından yayımlanan eser, hem erkeklerin hem de kadınların afrodizyaklar konusunda merak ettiği soruları cevaplıyor. Bunun yanında Anadolu'nun çeşit çeşit otlarıyla yapılan afrodizyak yemeklerin tarifini veriyor. Dünyanın en çok ilgi gören afrodizyağı olan ginsenge Anadolu'da ne karşılık gelir? Anadolu'nun çileği İsviçre'nin çikolatasının yerini tutar mı? Bu ve daha birçok sorunun yanıtını Nedim Atilla'nın kitabında bulmanız mümkün. Biz de size bir fikir vermesi açısından kitapta sözü edilen afrodizyak gıdaların bir derlemesini yaptık.


GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.