Sezon başında yaptığı transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, devre arası transfer dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başında önemli santraforları kadrosuna katan Sarı-Kırmızılar transferlerden istediği verimi alamadı.
Galatasaray sezon başında Dries Mertens, Mauro Icardi ve Haris Seferovic'i transfer etti. Ancak bu 3 oyuncu da geride kalan haftalarda takımlarına yeteri kadar katkı sağlayamadılar.
Sarı-Kırmızılılar'ın 3 golcüsü Süper Lig'de geride kalan 11 maçta sadece 2 gol atabildi. Bu isimlerden Seferovic'in henüz ligde golü yok.
Cimbom, forvet hattını güçlendirmek için Ocak ayında forvet bölgesine yeni bir isim daha eklemeye karar verdi. İsveç medyasına göre Galatasaray, Polonya ekibi Lech Poznan'ın forveti Mikael Isak ile ilgileniyor.
Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan yıldız oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.