
Beşiktaş'ın 4 sezon önce Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Gökhan Gönül ve Caner Erkin konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip, henüz siyah-beyazlı takımla sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya varamadığı iki eski yıldızını geri almak için düğmeye basmıştı.

Sol bek konusunda önceliği yabancı futbolcuya veren Kanarya, duruma göre Caner Erkin'e teklifini sunacak.

GÖKHAN GÖNÜL'E FENERBAHÇE SORGUSU
Beşiktaşlı yönetici Erdal Torunoğulları, bir süredir tekrar Fenerbahçe'ye döneceği iddia edilen hatta "Fenerbahçeli Gökhan olarak futbolu bırakmak istiyorum" dediği şeklinde haberler yapılan Gökhan Gönül'le görüştüğü iddia edilmişti.

Gökhan'ın "Bende bir sorun yok abi. Bu haberler nereden çıkıyor ben de bilmiyorum. Hiçbir kulüple görüşmem olmadı" yanıtı verdiği gelen iddialar arasındaydı.

FENERBAHÇE'NİN PLANI BELLİ OLDU
Gökhan Gönül transferinde acele etmeyen Fenerbahçe, Mauricio Isla'nın ayrılık kararından vazgeçmesini istiyor.






