Fenerbahçe'de kaleci adayları ikiye indi! Sirigu ve İrfan Can bombası

Berke Özer'i takımdan gönderen, Altay Bayındır'ı ise sakatlığa kurban veren Fenerbahçe'de kaleci transferi için operasyon başladı. UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Slovacko ile karşılaşacak sarı lacivertliler, sahaya Ertuğrul Çetin ile çıkacak. Ligin başlamasına çok az süre kalması dolayısıyla transferi bir an önce çözmek isteyen Kanarya'nın gündemine iki flaş isim geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi:
Takvim Logo

Altay Bayındır'ın sakatlanmasının ardından ana gündemine kaleci transferini alan Fenerbahçe için sürpriz iddialar geldi.

Takvim Logo

Ertuğrul Taşkıran ve Gökhan Akkan için girişimlerde bulunan ancak sonuç alamayan sarı lacivertliler, rotayı yerli ve yabancı yıldız isimlere çevirdi.

Takvim Logo

SIRIGU GÜNDEMDE

Altay Bayındır'ın yokluğunu aratmayacak ve genç kaleci ile forma rekabetine girebilecek bir ismi kadrosuna katmak isteyen İstanbul ekibinin gündemine gelen ilk isim Salvatore Sirigu oldu.

Takvim Logo

35 yaşındaki İtalyan kaleci ile görüşmelerin başladığı iddia edildi.

Takvim Logo

Deneyimli file bekçisinin de Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Takvim Logo

Kariyerine ülkesinin takımlarından Venezia'da başlayan Sirigu, Palermo, PSG, Sevilla, Torino gibi Avrupa'nın dev kulüplerinde forma giydi.

Takvim Logo

2021/22 sezonunun başında İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'ya transfer olan kaleci, 1 Temmuz'da serbest kalmıştı.

Takvim Logo

Transfermarkt verilerine göre 1,5 milyon Euro piyasa değeri bulunan Sirigu, 1 Avrupa şampiyonluğu, 4 Fransa Ligue 1 şampiyonluğu ve 2 Fransa Kupası şampiyonluğu kazandı.

Takvim Logo

BİR İRFAN CAN DAHA GELİYOR
Kaleci transferindeki bir diğer isim de İrfan Can Eğribayat oldu.

Takvim Logo

Geçen sezonu Göztepe'de tamamlayan ve gösterdiği performansla takım küme düşse de alkış toplayan İrfan Can Eğribayat'ın 2025 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.

Takvim Logo

24 yaşındaki file bekçisi, kulübüyle yaşadığı sıkıntılardan dolayı Göztepe'den ayrılmak istiyor.

Takvim Logo

TRABZONSPOR DA İSTİYOR

Oyuncunun ismi Trabzonspor ile de anılıyor.

Takvim Logo

İddialara göre elini çabuk tutmak isteyen Fenerbahçe, oyuncuya resmi teklifini sundu.

Takvim Logo

1.93 boyundaki oyuncuya 2 milyon Euro değer biçiliyor.

Takvim Logo

Geçen sezon İzmir ekibi ile 30 karşılaşmaya çıkan İrfan Can, 50 gol yemişti.

Takvim Logo

Oyuncu, alt yaş kategorilerinde Milli Takım forması da giymişti.

Takvim Logo

SIKINTIYA İZİN VERİLMEYECEK

Sarı lacivertlilerin kaleci transferini bir an evvel tamamlayarak sezonun ilk etabında sıkıntı yaşamak istemediği biliniyor.

Takvim Logo

Fenerbahçe, kaleci transferinden sonra ise forvet transferi yaparak yeni sezonda şampiyonluk için ter dökecek.