
Bursaspor forması altında bu sezon TFF 1.Lig'de 10 gol kaydeden Ali Akman'ın talipleri her geçen gün artıyor. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan genç golcünün geleceği ise 1 Şubat'a kadar netleşecek.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Manchester City, Arsenal, Chelsea, Lille, Salzburg gibi Avrupa kulüplerinin talip olduğu Ali Akman, Bursaspor'un yeni sözleşme talebine henüz olumlu yanıt vermedi.

Ali Akman'la yeni sözleşme yapmak için çabalayan Bursaspor yönetimi, temaslarında olumlu sonuç alamazsa ise 18 yaşındaki forvetten bonservis bedeli kazanmanın yollarını arayacak.

Birkaç gün içinde Ali ile sözleşme imzalanamaması durumunda Bursaspor, genç oyuncunun devre arası transfer dönemi kapanmadan en iyi teklifi veren takıma satışına onay verecek.

Bursaspor yönetimimin Ali Akman için satış şartı ise 18 yaşındaki futbolcunun sezonun ikinci yarısında da Yeşil-Beyazlı formayı giyip ligin bitiminde yeni takımına gitmesi olacak.

