Türk halkının severek tükettiği ceviz, en çok tercih edilen besinler arasında yer alıyor. Sağlığımıza olan faydalarıyla bilinen ceviz, tatlıların da vazgeçilmez tadı oldu. Peki bu kadar çok tüketilen cevizin açıkta satılması sağlıklı mı? Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner, cevizin açıkta satıldığı takdirde sağlığımıza tehdit oluşturan aflatoksin riski taşıdığını söyledi. İşte açıkta satılan cevizlerdeki o tehlike…
EN BÜYÜK TEHLİKE AFLATOKSİN!Açıkta satılan ürünlerdeki ciddi
mikrobiyolojik risklere dikkat çeken Samim Saner, ürünlerin açık olduğunda aynı zamanda her türlü mikrop ve küf bulaşmasına da açık olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: