Geçtiğimiz günlerde "Evlenmeden çocuk yapmam" diyen Şeyma Subaşı, "Duyduğunuz dedikodular doğru, hamileyim. Bu yüzden evlenmek için acele ettik. Şimdilik düğünü erteliyoruz ve hamilelik sürecimin tadını çıkarmak istiyoruz" paylaşımını yapmıştı.
Bebek müjdesini sosyal medyadan duyuran Şeyma Subaşı'ndan kötü haber geldi. Instagram'ın hikaye kısmında açıklamada bulunan sosyal medya fenomeni, yaşadığı stres nedeniyle bebeğini kaybettiğini söyledi.
Şeyma Subaşı, söz konusu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bir önceki paylaşımımda yüksek stres sebebiyle düğünü ertelediğimizi söylemiştim. Maalesef bu stres bebeğimi kaybetmeme neden oldu. Yas tutmam ve yaşadığım duygularla başa çıkabilmem için zamana ihtiyacım var"
NE OLMUŞTU?
Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı önceki gün hamile olduğunu itiraf etmişti.
Daha önce hamilelik iddialarını yalanlayan ve "Evlenmeden çocuk yapmam" diyen Subaşı, sosyal medyadan yaptığı "Hamileyim" itirafını jet hızıyla kaldırmıştı.