Filmde Kemal Sunal'ın canlandırdığı "uyanık" kapıcı Seyit'in oğlu İbram'ı ise o yıllarda henüz bir çocuk olan Soner Yağız canlandırıyordu.
Seyit'e filmin çeşitli sahnelerinde yardım eden ve replikleriyle hafızalara kazınan İbram, şimdilerde 50'li yaşlarında.
Yıllar içinde bambaşka birine dönüşen Soner Yağız'ı, Kapıcılar Kralı'ndaki haliyle yan yana koyduğunuzda tanımak neredeyse imkansız.
Geçtiğimiz yıllarda Yeşilçam'ın unutulmaz mekanlarını ve oyuncularını bulup sosyal medyada paylaşan oyuncu Doğan Güneş sayesinde, Soner Yağız ile filmde kız kardeşini canlandıran Banu Bolaman bir araya gelmişti.
İkili, Kapıcılar Kralı'nın çekildiği apartmanın önünde poz vererek hayranlarına nostaljik bir an yaşatmıştı.