İlayda Akdoğan İranlı sevgilisinin yanında koronavirüs nedeniyle mahsur kaldı: Karantinadayız!

Oyuncu İlayda Akdoğan, Tahran'da mahsur kaldı. İranlı basketbolcu sevgilisi Roham Kabir'i görmek için Tahran'a giden 21 yaşındaki Akdoğan, koronavirüs salgını nedeniyle uçuşlar iptal edilince ülkede mahsur kaldı. Ölümcül hastalığa yakalanmamak için sevgilisinin evinden çıkmayan İlayda Akdoğan, vakit geçirmek için Farsça öğrenmeye başladı. Oyuncu, İranlı sevgilisinin evinden paylaştığı karelere de "Karantinadayız" notunu düştü.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim Logo

İlayda Akdoğan koronavirüs nedeniyle İran'da mahsur kaldı. Son dönemde sosyal medyadaki paylaşımlarının yanı sıra yeni filmiyle de dikkatleri üzerine çeken İlayda Akdoğan, İranlı sevgilisini görmek için gittiği Tahran'da mahsur kaldı.

Takvim Logo

21 yaşındaki güzel oyuncu, bir yıldır aşk yaşadığı İranlı basketbolcu Roham Kabir'i görmek için geçtiğimiz günlerde soluğu Tahran'da aldı.

Takvim Logo

BÜYÜK PANİK YAŞADI

Ancak İlayda Akdoğan, uçaktan indikten kısa bir süre sonra ülkede koronavirüs vakaları ortaya çıktı.

Takvim Logo

Peşinden ölüm haberleri de gelince, güzel oyuncu paniğe kapıldı.

Takvim Logo

Akdoğan, hemen uçağa binip Türkiye'ye gelmeye çalıştı ancak karşılıklı uçak seferleri iptal edilince İran'da mahsur kaldı.

Takvim Logo

"KEYFİMDEN MI BURADAYIM!"

Binlerce insan gibi ölümcül hastalığa yakalanmamak için sevgilisinin evinden çıkmayan İlayda Akdoğan, vakit geçirmek için Farsça öğrenmeye başladı. Oyuncu, İranlı sevgilisinin evinden paylaştığı karelere de "Karantinadayız" notunu düştü.

Takvim Logo

Güzel oyuncu, bir hayranının "Kalkıp ülkene gitsene. Deli misin ya. Her gün daha kötü olacak" şeklindeki mesajını ise şöyle yanıtladı: "Ben de günlerdir keyfimden buradayım zaten. Sabır sabır ya sabır."

Takvim Logo

Genç oyuncu, bir süre daha İranlı aşkı Kabir'in evinde kalmak zorunda...

AYDEMİR AKBAŞ'TAN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI - TIKLA