Al birini vur ötekine! Bahar Candan'dan sonra Nihal Candan'dan skandal deprem paylaşımı "Bunların beyin ölümü gerçekleşmiş"

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Tüm Türkiye, deprem bölgelerindeki depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışırken Bahar Candan'dan sonra ablası Nihal Candan'dan da skandal bir paylaşım geldi. Gelen tepkiler sonrası paylaşım kaldırsa da olanlar oldu.

Giriş Tarihi:
Takvim Logo

Türkiye merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen depremin acısını yaşarken, Bahar ve Nihal Candan kardeşler skandal paylaşımlarına devam ediyor.

Takvim Logo

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.5'lik depremler 10 ili vurdu. Binlerce vatandaş hayatını kaybederken, binlerce insan evsiz, yurtsuz kaldı.

Takvim Logo

Türkiye'nin dört bir yanında yardım kampanyaları düzenleniyor.

Takvim Logo

Tüm Türkiye depremzedeler için seferber olurken Bahar Candan'dan skandal bir paylaşım gelmişti. Al birini vur ötekine misali bu kez ablası Nihal Candan'dan skandal bir paylaşım geldi.

Takvim Logo

Depremin ikinci gününde Bahar Candan, üstsüz bir şekilde fotoğraf paylaşıp altına şu yorumu yazmıştı: Ben ve ayıcığım deprem için çok üzgünüz. Size yardım etmek için elimizden geleni yapacağız

Takvim Logo

Candan'ın paylaşımına ünlü isimlerden tepki yağmıştı.

Takvim Logo

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin "Allah senin belanı versin" diyerek tepki gösterirken İrem Derici, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne seslenmişti.

Takvim Logo

Derici, "Bu leş için acilen gerekeni yapın" dedi. Petek Dinçöz bu paylaşıma "Hadsiz" diyerek tepki gösterirken, Gülben Ergen de Ece Seçkin gibi bela okumuştu.

Takvim Logo

ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN

Bir skandal paylaşım da ablası Nihal Candan'dan geldi. Yoga pozunu paylaşıp alay eder gibi "Destek yogası" yazdı.

Takvim Logo

Kardeşi gibi ona da tepki yağdı. Daha sonra paylaşımı kaldırıp yardım yaptığı görüntüleri paylaştı.

Takvim Logo

Ancak Candan'ın yanındakilerle birlikte gülerek poz vermesi sosyal medya kullanıcılarını iyiden iyiye kızdırdı.

Takvim Logo

HEM SUÇLI HEM GÜÇLÜ

Öte yandan kardeş Bahar Candan daha sonra paylaşımını kaldırıp bu paylaşımı yapmıştı.

Takvim Logo

Sosyal medya hesabından herkesin hassasiyetini anladığını ifade ettiği bir paylaşım daha yapmıştı.

Takvim Logo

Daha sonra ise kendisiyle ilgili yorumda bulunanları şikayet etmek için karakola gitmişt.