Başkan Recep Tayyip Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan ayrılarak Çengelköy'e geçti. Prof. Dr. Beynun Akyavaş Caddesinde aracını durduran Başkan Erdoğan, bir oyuncak dükkanını ziyaret etti.
ÇOCUKLARA HEDİYELER DAĞITILDI
Esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Erdoğan, iş yerindeki çocuklara oyuncak hediye etti, harçlık verdi.
Çıkışta kendisini bekleyen ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla selamlaşan Erdoğan, davet üzerine yakındaki bir kebapçı dükkanına girdi.
SAMİMİ SOHBET
Burada çalışanlarla ve müşterilerle sohbet eden Başkan Erdoğan'a ikramda bulunuldu. Bu esnada Başkan Erdoğan'ı görmek için gelen kadın gözyaşlarını tutamadı. Başkan Erdoğan, ağlayan vatandaşa, "Niye ağlıyorsun ya" ifadelerini kullandı. Vatandaş ise "Mutluluktan" yanıtını verdi.
İş yerindekilerle fotoğraf çektiren Erdoğan, 45 dakika süren esnaf ziyaretlerinin ardından yolun karşısında bulunan vatandaşları selamladı.