Elazığ depremi üzerinden alçak bir iftiraya imza atan Oda TV yazarı Serdar Akinan FETÖ'nün sözcüsü çıktı

Oda TV yazarı Serdar Akinan, "AFAD, diğer tüm iktidar yanlısı kurumlar gibi partizanca yapılandırılmış ve hazırlıkları çok düşük seviyede" demiş ve AFAD'ın enkaz altındaki bir kadının kurtarılmasını Başkan Erdoğan'ın deprem bölgesine ziyareti sırasında engellediği gibi çirkin bir iftiraya imza atmıştı. Müfteri Serdar Akinan'ın daha önce de skandal paylaşımlarda bulunduğu ve Twitter'da adeta FETÖ'nün sözcülüğünü yaptığı ortaya çıktı. Elazığ depremi üzerinden alçak bir iftiraya imza atan Oda TV yazarı Serdar Akinan FETÖ'nün sözcüsü çıktı Oda TV yazarı Serdar Akinan'dan Elazığ depremi sonrası KRT TV'de AFAD ekibi ve Başkan Erdoğan'a alçak iftira

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim Logo

Oda tv yazarı Serdar Akinan, depremin olduğu ilk andan itibaren bölgede bulunan, canını hiçe sayarak enkaz altından onlarca kişiyi kurtaran AFAD ekiplerini ve olayın ardından bölgeye giderek depremzedeleri ve zarar gören bölgeleri ziyaret eden Başkan Erdoğan'ı yalanlarıyla hedef aldı.

Takvim Logo

KRT TV adlı kanalda katıldığı canlı yayında ve Oda TV'de yazdığı yazıda AFAD'la ilgili skandal ifadeler kullanan Akinan, "AFAD, diğer tüm iktidar yanlısı kurumlar gibi partizanca yapılandırılmış ve hazırlıkları çok düşük seviyede." dedi.

Takvim Logo

AFAD'ın bölgeye gelen arama-kurtarma ekipleriyle uyumlu bir şekilde çalışmadığını iddia eden Akinan, AFAD'ın enkaz altındaki bir kadının kurtarılmasını engellediği iftirasında da bulundu.

Takvim Logo

Elazığ depremi ile ilgili çirkin iftiraların sahibi Akinan'ın geçmişte yaptığı paylaşımlar, işin aslını gözler önüne serdi. Akinan'ın geçmiş Twitter paylaşımlarında adeta FETÖ'nün sözcülüğünü yaptığı açık bir şekilde görülüyor.

Takvim Logo

FETÖ KUMPASININ SÖZCÜSÜ OLDU!
Akinan'ın 2013'te yaptığı bir paylaşımda, hükümeti devirmeye yönelik kurulan 17-25 Aralık kumpasına destek verdiği görülüyor.

Takvim Logo

Oda TV yazarı Serdar Akinan'ın, 19 Aralık'ta yaptığı bir başka paylaşımında FETÖ'cü eski polislerin Halkbank kumpasına verdiği destek görülüyor.

Takvim Logo

Akinan, FETÖ'den istihbarat almış olacak ki "Sırada Bilal Erdoğan olabilir" paylaşımıyla FETÖ'nün olası bir kumpasının işaretini veriyor.

Takvim Logo
Takvim Logo

ELEBAŞININ SÖZCÜLÜĞÜ
Oda TV yazarı Serdar Akinan'ın, terör örgütü elebaşı Gülen'in sözcülüğünü yapması ve konuşmalarını yayması dikkatlerden kaçmıyor.

Takvim Logo

ERDOĞAN'A "ÖRGÜT LİDERİ" DEDİ
Müfteri Serdar Akinan, bir başka paylaşımında halkın oylarıyla seçilen Erdoğan'a "örgüt lideri" diyor.

Takvim Logo

Yine Akinan bir başka skandal paylaşımında Erdoğan'a "tiran" diye hitap ediyor.

Takvim Logo
Takvim Logo

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Elazığ Valiliğince, gazeteci Serdar Akinan hakkında suç duyurusunda bulunulduğu açıklanmıştı.

Valiliğin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Enkazda kalan insanları kurtarmak için canları pahasına çalışan kurtarma ekiplerinin morallerini bozmak için yaptığı insanlık dışı yalan haberi sebebiyle, Elazığ Valiliğimizce Serdar Akinan hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." ifadelerine yer verildmişti.

Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo