Bursa’da bin polisle şafak operasyonu! Özel harekat kapıları böyle kırdı

Bursa'da çok sayıda adrese bin polisle şafak operasyonu düzenlendi. Yapılan operasyonda özel harekat timlerinin açılmayan kapıları kırarak girdiği evlerde narkotik polisi evleri didik didik aradı.Sabahın ilk ışıklarında başlatılan operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken operasyonun devam ettiği öğrenildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim Logo

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Ekipleri, cumhuriyet savcılığından alınan izin ile 10 mahallede, 50 farklı adreste uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. Emniyet, Narkotik Şube'nin yanı sıra Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Asayiş Şubesi'nden 1000 polis, bu sabah tesbit edilen adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

Takvim Logo

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİNDEN NEFES KESEN BASKIN
Özel Harekat Ekipleri, otomatik silahlar ile bölgede geniş güvenlik önlemi alarak, koçbaşı ile evlerin kapılarını kırdı.

Takvim Logo

Narkotik köpeği 'Galya'nın da kullanıldığı aramalarda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Takvim Logo

Evlere baskın düzenleyen ekipler, şüpheli kişileri yere yatırarak kelepçeledi.

Takvim Logo

SOKAK VE CADDELER ABLUKA ALTINA ALINDI
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceden belirlenen ve suç oranının daha fazla olduğu çok sayıda sokak ve cadde de denetim noktası oluşturdu.

Takvim Logo

Şüpheli oldukları değerlendirilen kişilerin üstleri ve çantaları arandı.

Takvim Logo

Sabahın ilk ışıklarında başlatılan operasyonda çok sayıda şüphelinin gözaltına alınırken operasyonun devam ettiği belirtildi.

Takvim Logo

Ayrıca ekipler drone ile operasyona havadan destek verdi.

Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo
Takvim Logo