Kaderde Keita var

Cimbom Suudi Arabistan takımı Al Sadd'da oynayan Keita'yı Ocak ayında almak için düğmeye bastı. Yıldız oyuncu için kulübüne 2 milyon Euro teklif edilecek Aslan eski gözağrısı için yeniden harekete geçiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2011 Güncelleme 02 Aralık 2011, 01:09
Kaderde Keita var

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Keita sevdası bitmek bilmiyor... Sarı-Kırmızılı yönetim eski futbolcusunu yuvaya döndürmek için yeniden girişimlere başlayacak. Sezon başında transferin son gününe kadar Cimbom'a dönmesine kesin gözüyle bakılan Fildişi'li oyuncu Suudi Arabistan kulübü Al Sadd'ın fiyatı artırması nedeniyle bu transferden vazgeçmek zorunda kalmıştı.

ÖNCE KİRALAMA FORMÜLÜ
Galatasaray'da sağ kanatta yaşanan sıkıntı nedeniyle Sarı-Kırmızılı yönetim Keita'yı bu kez Ocak ayında bitirmek için yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor. Her fırsatta Arabistan'da mutsuz olduğunu dile getiren Keita'nın ya bonservisiyle ya da kiralık alınması planlanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in de onay verdiği bu transfer için ilk olarak kiralık formülü denenecek. Ancak Al Sadd yönetimi bunu kabul etmezse o takdirde Keita'nın bonservisiyle alınması gündeme gelecek. Yıldız oyuncu için kulübüne 2 milyon Euro teklif edileceği öğrenildi.

ARABİSTAN'DA ÇOK MUTSUZ
Arap kulübü her fırsatta mutsuz olduğunu dile getiren Keita'dan sezon başından beri istediği gibi yararlanamıyor. Fildişi'li futbolcunun Al Sadd'lı yöneticilere Galatasaray'a gitmek için izin istediği söyleyerek, "Bu takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldum. Bana gitmem için kolaylık sağlamanızı istiyorum" dediği öne sürüldü.

AYSAL'LA ZİRVE
Bu arada G.Saray- Teknik Direktörü Terim'in Başkan Aysal'la bir görüşme yaparak Keita'nın durumunu masaya yatırdığı ortaya çıktı. Terim'in, "Keita bizim için gerekli bir oyuncu. Onu sezon başında çok istiyordum. Transferi gerçekleşmeyince üzülmüştüm" dediği saptandı. Terim'in bu sözlerinden sonra Aysal'ın yönetici arkadaşlarıyla bir değerlendirme yaparak Keita için düğmeye basacağı öğrenildi.

G.SARAY ONU ÇOK İSTİYOR
G.Saray taraftarı Keita'yı unutamadı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Fildişi'li futbolcunun geri dönmesini çok istiyor. Yönetim bu transfer için kolları şimdiden sıvadı.