Polat The End

Asbaşkan Mehmet Helvacı, başkan Adnan Polat'ı köşeye sıkıştırdı. Helvacı dünkü toplantıda Polat'a, "Ya kongre kararı alırsın ya da gerekli imzaları toplarım, seçime gitmek zorunda kalırız" dedi. Başkan bu sözler üzerine 24 saat düşünme süresi istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2011 Güncelleme 21 Ocak 2011, 02:17
Polat The End

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da sorunlar bitmek bilmiyor. Dün akşam saatlerinde yapılan yönetim kurulu toplantısına Asbaşkan Mehmet Helvacı damgasını vurdu. Helvacı, son günlerde büyük sıkıntı yaşayan başkan Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ı olağanüstü kongre kararı alması yönünde adeta köşeye sıkıştırdı.

2 ARKADAŞI DAHA VAR
Helvacı ve 2 arkadaşı (Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya) Polat'a, "Ya kongre kararı alırsın ya da gerekli imzaları toplarız bu kez mecburen seçime gidersin" dedi. Bu sözler üzerine şok yaşayan Adnan Polat, sinirlerine hakim olamadı. Başkan kararını vermek üzere yönetim kurulundan 24 saat süre istedi. Galatasaray'da Adnan Polat ve yönetiminin kaderi önümüzdeki 24 saette belli olacak. Bu arada toplantı sonrası bir açıklama yapan Mehmet Helvacı, "Galatasaray yönetiminin güven tazelemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu durumu Adnan Polat'a ilettim. Düşünmek için 24 saat süre istedi" yorumunu yaptı.

ÖZGÖRKEY ADAY
Sarı-Kırmızılı kulüpten 22 Kasım'da istifa eden Cemal Özgörkey ise ilk başkanlık seçiminde aday olacağını açıkladı. Özgörkey, "Aceleci kararlarla Galatasaray'ı hak etmediği yerlere sürüklemişlerdir. Bunu değiştireceğiz" diye konuştu.