Böyle gitmez hocandan özür dile

Santos'la görüşen Yıldırım, "Hocandan özür dile. Böyle devam edemez" dedi. Brezilyalı da dün gerekeni yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2011 Güncelleme 17 Ocak 2011, 17:10
Böyle gitmez hocandan özür dile

İÇİNDEKİLER

Andre Santos ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman arasındaki gerilim dün Brezilyalı yıldızın özür dilemesiyle şimdilik tatlıya bağlandı.

HALA ÖZÜR DİLEMİYORSUN!
Santos'un dün yaptığı özür açıklaması öncesinde Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisiyle özel olarak görüştüğü ve "Yaptığım açıklamalar doğru değildi. Ve hala özür dilemedin. Aykut Kocaman senin düşmanın değil. Ama bu durum böyle de devam edemez. Nasıl daha önce basına açıklama yaptıysan yine basının önünde hocandan özür dile. Başka yolu yok" ifadesini kullandı. Yıldırım'ı dikkatle dinleyen Santos, "Peki başkanım gerekini yapacağım" dedi.

VE ÖZÜR DİLEDİ!
Dün basının önüne çıkan Santos, şu açıklamayı yaptı: "Hocamla görüştüm ve kendisinden özür diledim. Doğru zamanı bekledim ve gerekeni yaptım. Bunu herkes ile paylaşmak isterim. Benim buraya gelmemde Aykut hocanın payı olduğunu çok iyi biliyorum. Fenerbahçe camiasından da özür dilerim. Artık aramızda bu konuyla ilgili en küçük bir kırıntı bile kalmadı."

SANTOS NE SÖYLEMiŞTi!SÖYLEMiŞTi!
* Daum kalsaydı daha iyi olurdu. Bu durumda olmamızın tek nedeni Aykut Kocaman'dır. Onun yüzünden kendime olan güveni kaybettim.

* Kocaman'ın 'Alex'in 5 yılda 1 şampiyonluğu var' sözü büyük talihsizlik. Alex böyle sözleri haketmedi. Böyle dediğine inanamıyorum.

* Bu sezon yaşadıklarımdan sonra kalmak istemiyorum. Burada kalmam benim milli takım kariyerimi tehlikeye atar.

* Kocaman bana daha iyi olmam gerektiğini söylüyor ama hiçbir şey yapmıyor. Bu kadar iyi bir kadro başarılı değilse onun suçudur. DIA ve Stoch'un hiç defans özelliği yok.