Yatırım yapan pişman olmuyor! En çok kazandıran banka hisseleri! En iyi banka hisseleri neler? AKBNK, GRNT,YKBNK...

Borsa İstanbul'da yükseliş devam ederken en çok kazandıran hisseler de merak konusu oldu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Haziran 2023, 09:43 Güncelleme 08 Haziran 2023, 09:43
Yatırım yapan pişman olmuyor! En çok kazandıran banka hisseleri! En iyi banka hisseleri neler? AKBNK, GRNT,YKBNK...

İÇİNDEKİLER

En çok kazandıran banka hisseleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yatırım yapmak isteyenler için alınabilecek en iyi banka hisselerini derledik. Peki, en çok kazandıran banka hisseleri neler? Hangi hisse alınmalı? İşte detaylar...

GARAN 7 HAZİRAN 2023 GÜNCEL HİSSE FİYATI

Türkiye Garanti Bankası'nın Borsa İstanbul'da GARAN kodu ile işlem gören payları endekste görülen yükselişe etki ederek bugün seans içerisinde son kapanış fiyatına kıyasla yüzde 2.34 yükselişle 29.72 TL'den işlem görmektedir.

AKBNK 7 HAZİRAN 2023 GÜNCEL HİSSE FİYATI

Akbank T.A.Ş.'ın Borsa İstanbul'da AKBNK kodu ile işlem gören payları endekste görülen yükselişe etki ederek bugün seans içerisinde son kapanış fiyatına kıyasla yüzde 2.66 yükselişle 18.52 TL'den işlem görmektedir.

ISCTR 7 HAZİRAN 2023 GÜNCEL HİSSE FİYATI

Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin Borsa İstanbul'da ISCTR kodu ile işlem gören payları endekste görülen yükselişe etki ederek bugün seans içerisinde son kapanış fiyatına kıyasla yüzde 4 yükselişle 13,26 TL'den işlem görüyor.

YKBNK 7 HAZİRAN 2023 GÜNCEL HİSSE FİYATI

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'nin Borsa İstanbul'da YKBNK kodu ile işlem gören payları endekste görülen yükselişe etki ederek bugün seans içerisinde son kapanış fiyatına kıyasla yüzde 2.01 yükselişle 12,19 TL'den işlem görüyor.

VAKBN 7 HAZİRAN 2023 GÜNCEL HİSSE FİYATI

Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'nun Borsa İstanbul'da VAKBN kodu ile işlem gören payları endekste görülen yükselişe etki ederek bugün seans içerisinde son kapanış fiyatına kıyasla yüzde 1.61 yükselişle 10.08 TL'den işlem görüyor.

İŞTE EN ÇOK KAZANDIRAN BANKA HİSSELERİ SIRALAMASI

AKBNK - Akbank T.A.Ş.

GARAN - Türkiye Garanti Bankası

YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

ISCTR - Türkiye İş Bankası A.Ş.

VAKBN - Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.