Yerli ve milli otomobil TOGG'dan yeni detaylar gelmeye devam ediyor! Trugo için özel hazırlık

Yerli ve milli otomobil TOGG için heyecanlı geri sayım sürüyor. Adım adım mutlu sona ilerleyen TOGG, şarj cihazı Trugo hakkında yeni bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada Trugo şarj cihazını tüm elektrikli araçların kullanabileceğini söyledi.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2022, 22:05 Güncelleme 07 Ekim 2022, 04:15
Yerli ve milli otomobil TOGG’dan yeni detaylar gelmeye devam ediyor! Trugo için özel hazırlık

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin klasik otomotiv endüstrisinin mobilite ekosistemine dönüşüm devriminin öncüsü olarak kabul edilen projede süreç, yola çıkılırken planlandığı şekilde devam ediyor.



Bu çerçevede, fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye'ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg'da adım adım sona yaklaşılıyor.



Türkiye'nin otomobili Togg'dan şarj cihazlarıyla ilgili yeni açıklama geldi.



TÜM SÜRÜCÜLERE AÇIK OLACAK!
Togg'dan yapılan açıklamada, ''İş ortaklarımızdan Siemens'in Trugo için ürettiği 300 kW gücündeki şarj cihazları kurulum için hazır.



81 ilde, Hızlı şarj, Kesintisiz kullanıcı deneyimi ile, Tüm elektrikli araç kullanıcılarının kullanımına açık olacak.'' denildi.



YERLİ OTOMOBİL TOGG'DA YENİ DETAY!
Öte yandan 2023'ün ilk aylarında yollarda olması beklenen yerli otomobildeki yeni detayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, açıklamıştı.



Yerli otomobil TOGG ile ilgili konuşan Hisarcıklıoğlu, Gemlik'teki fabrikanın Başkan Erdoğan'ın katılımıyla 29 Ekim'de açılacağını belirtti.



"HEM EVDE HEM YOLDA ŞARJ EDİLEBİLECEK"
Hisarcıklıoğlu, "Her tarafta şarj istasyonları da kurulmaya başladı. Hiç problem olmayacak. Zaten evde de şarj edilebilecek. Hem evde hem yolda şarj edilebilecek" ifadelerini kullanmıştı.



29 Ekim'de seri üretime hazır hale gelecek Togg'un uluslararası teknik yeterlilik (homologasyon) testlerinin tamamlanmasının ardından Mart 2023'te trafiğe çıkması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN