32 günlük mevduat hesabı için kantarın topuzu kaçtı! 10.000 TL birikimi olanlar..

Bankalar arasında mevduat faizi kızıştı, bankada parası olanlara iyi haber geldi! 32 günlük mevduat hesabı için kantarın topuzu kaçtı! Birikimini bankada tutanlar için 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları büyük bir süratle yükselişe geçti. Yaşanan yükselişin ardından 10 bin liranın aylık faiz getirisi de merak ediliyor.

Giriş Tarihi 14 Mart 2021, 10:41 Güncelleme 09 Haziran 2021, 10:33
32 günlük mevduat hesabı için kantarın topuzu kaçtı! 10.000 TL birikimi olanlar..

İÇİNDEKİLER

Bankalarda son dakika faiz yarışı tüm rekabetiyle devam ediyor. Bankalar arasında yaşanan rekabet giderek çoğalmaya devam ederken bu yüksek rekabet faiz oranlarına da yansıdı. Bankaların güncellenen faiz oranları sonrasında 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranları listesi ile en yüksek faiz getirisini haberimizde detaylı olarak verdik.

32 GÜNLÜK VADELİ MEVDUAT HESABI FAİZ ORANLARI İÇİN HANGİ BANKA DAHA FAZLA FAİZ VERİYOR?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından atılan parasal sıkılaşma politikası sonrasında bankalar faiz oranlarını zorunlu olarak arttırma kararı almışlardı. Merkez Bankası tarafından ucuz likidite muslukları bir anda kapatılan bankalar zorunlu olarak müşterilerinin vadeli mevduat hesaplarına yönelmiş ve vadeli hesap faiz oranlarını kademeli olarak arttırmaya başlamıştı.

Bankada 10 bin TL birikimi olanlar…

Bankada 10 bin TL birikimi olanlar…

Bankadan yüksek faiz nasıl alınır?

Birikimini bankada bırakanlar daha yüksek faiz almak için kesinlikle bankalar arasında faiz karşılaştırması yapmalı, yatıracakları fiyat yüksekse değişik şubelerden kesinlikle telefonla arayarak öneri almalıdır. Bazı bankalar alıcılarına özel çok daha yüksek faiz oranı öneriyi sunmakta olup özellikle de yatırılan meblağ geliştikçe verilen faiz öneriyi de yükselmektedir.