Nakit ihtiyacın varsa... 50,000TL ve 3 sene geri ödemeli...

Nakit ihtiyacın varsa... Hemen onay verilecek! Hızlı kredi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli 50 bin liraya kadar kredi verildiği belirtildi. Bu kredi kampanyasına SMS, Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitesi üzerinden başvuru yapılabildiği belirtildi.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2021, 10:45 Güncelleme 20 Nisan 2021, 13:42
Nakit ihtiyacın varsa... 50,000TL ve 3 sene geri ödemeli...

İÇİNDEKİLER

Bankaların kredi verme koşullarından ilki kredi notudur. Kredi notu dikkate alınarak bankalar onay vermektedir. Eğer sizlerde ihtiyaç kredileri de dâhil bütün kredilerden onay almak istiyorsanız kredi notunu sorun etmeyen bankaların kredi kampanyalarına başvuru yapabilirsiniz. Kredi sonucu olumlu olan kişiler anında kredi kullanımı yapabilirler.

FAİZ ORANLARI

Konu ile ilgili olarak 15 bin lira kredi için aylık ödeme 597 lira oluyor. Ayrıca 36 ay vade imkanı sağlanıyor ve 78,75 lira tahsis ücreti ile aylık faiz oranı yüzde 1,75 oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu kredi kampanyasına başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog'tan üye olarak, Halkbank.com.tr üzerinden ise üye olmadan aşağıdaki link üzerinden başvuru yapılabileceği beliritldi. Onaylanan başvurunuzu Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog'tan şubeye gitmeden kullanabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI KREDİ NOTU DÜŞÜKLERE HIZLI KREDİ BAŞVURUSU

Ziraat bankası kamu bankası olmasından dolayı başvuru yapan emekli vatandaşlara anında kredi imkânı sağlamaktadır. Bunun için banka şubelerine gitmek yeterli olacaktır. Emekli olan kişiler 100,000TL'ye varan kredi imkânlarından yararlanmaları için maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekiyor. Kullanılan kredilerde 6 ay erteleme imkânı da tanınıyor.

BURGAN BANK KREDİ NOTUNA BAKMADAN 50.000TL KREDİ VERİYOR

Burgan Bank tarafından kredi notunuz düşük olsa bile başvurularınız dâhilin de hemen kredi alabileceksiniz. Kredi başvurusunda bulunan kişilerin emekli veya aktif çalışan olması gerekmektedir. Ayrıca bu krediye başvuru yapmak için maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekmektedir. 36 aya kadar varan imkânının yanında 3 ay ertelemeli olarak kredi çekmek mümkün.