Netleşti! Borç kapatmak için 5.000-50.000 TL kredi... Finansbank, TEB, Garanti, Akbank, borç kapatma kredisi kampanyası!

50 bin TL olarak verilen kredinin faiz oranı daha uygun şartlarda belirlenmektedir. Salgın döneminde işten çıkarılan ve maddi zorluklar çeken vatandaşların, farklı bankalara yüksek miktarda borcu olduğu ifade ediliyor. Uzun bir süredir iş yerleri kapalı vatandaşlar, işten çıkarılan vatandaşlar ve daha birçok kesim borcunu ödemekte oldukça güçlük çekiyor. Bankalar ise vatandaşların maddi zorluklarını bir nebze olsun azaltabilmek için yeni kredi kampanyalarını hayata geçiriyor.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2021, 08:13 Güncelleme 18 Nisan 2021, 11:03
Netleşti! Borç kapatmak için 5.000-50.000 TL kredi... Finansbank, TEB, Garanti, Akbank, borç kapatma kredisi kampanyası!

İÇİNDEKİLER

Koronavirüs salgını ile birlikte birçok vatandaş işten çıkarıldı. Bu dönemde borcunu ödemekte zorlanan oldukça fazla vatandaş olduğu ifade ediliyor. İşten çıkarılan vatandaşlar ise kendilerine yardım yapılmasını bekliyorlar. Devlet vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılaması için çeşitli yardım paketleri hazırlamaya devam ediyor.

Denizbank, TEB, Garanti, Akbank ve QNB Finansbank'ın hayata geçirmiş olduğu yeni kredi ise bir borç kapatma kredisidir. Bankanın size vermiş olduğu kredi ile borçlarınızı kapatabilir ve tüm borcunuzu tek bir bankada toplamış olursunuz. Bu kredi kampanyasının vatandaşlar için oldukça yararı bulunuyor, ilk olarak farklı bankalarda olan ve farklı faiz oranları ile kullanılan kredilerin tek bir noktada toplanması sağlanıyor ve tek bir faiz oranı işliyor. Vatandaş hangi bankaya ne kadar borcu olduğunun hesaplamaları yapmak zorunda kalmıyor, çünkü bu kredi ile borç bir bankada toplanmış oluyor.

QNB Finansbank Faiz Oranı Yüzde 1.34

Borcunu QNB Finansbank'ta toplamak isteyen vatandaşlar için oldukça uygun faiz oranları ile kredi desteği sağlanıyor. 50 bin Türk lirasına kadar verilen kredi ile diğer borçlarınızı kapatarak, tüm borcunuzu QNB Finansbank'ta toplayabilirsiniz. 50 bin Türk lirası kredi için QNB Finansbank'ın faiz oranı yüzde 1.34 olarak açıklandı.

TEB ve Garanti'nin Borç Kapama Kredisi

Garanti, herhangi bir ek koşul aramadan kullandırmış olduğu kredilerin taksitlerini 31 Aralık 2020 tarihine kadar ertelediğini açıklamıştı. Vatandaşlar tarafından oldukça sevinçle karşılanan bu düzenlemenin bir süre daha uzatılması yönünde talepler bulunuyor.
TEB ise müşterilerinin ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi ödemelerini 3 ay boyunca ertelediğini açıklamıştı.

Denizbank'ta Transfer Kredisi Sürüyor

Denizbank'ın müşterilerine kullandırmış olduğu kredilerde faiz oralarını değişiklik göstermektedir. Kısa vadede olan krediler için vatandaşlar düşük faizle ödemesini yaparken, kredinin vade süresi arttıkça faiz oranı da yükselmektedir.
12 ay vadeli transfer kredisinde faiz oranı yüzde takvim.com.tr 0.99 olarak açıklanırken, 13-36 ay vadeli transfer kredisinde ise faiz oranı yüzde 1.24 olarak açıklandı. Borçlarını tek bir yerde toplamak isteyen vatandaşlar için oldukça uygun faiz oranları ile krediler sunuluyor.

Akbank'tan Borç Transfer Kredisi

Akbank müşterileri farklı bankalara olan kredi kartı borçlarını Akbank'a taşıyabiliyor. Akbank, kredi kartı borçlarını taşımak isteyen müşterilerine 20 bin Türk lirasına kadar borç kapama kredisi vereceğini açıkladı. Akbank, bu kredi için yüzde 1.25 oranında faiz uygulanacağını açıkladı. Yine uygun faiz oranları ile sunulan borç transfer kredisi ile farklı bankalarda bulunan kredi kartı borçlarınızı Akbank'a taşıyabilir, uygun faiz oranları ile kredi geri ödemenizi alabilirsiniz.