ESK’dan piliç ürünleri atağı

Kırmızı et, tavuk ve şarküteriden oluşan 80'den fazla ürünü 'Et ve Balık Kurumu' markası ile müşterilerine ulaştıran Et ve Süt Kurumu (ESK), piliç etinden sucuk, salam, sosis ve burger üretimine başladı.

Kırmızı et, tavuk ve şarküteriden oluşan 80'den fazla ürünü 'Et ve Balık Kurumu' markası ile müşterilerine ulaştıran Et ve Süt Kurumu (ESK), piliç etinden sucuk, salam, sosis ve burger üretimine başladı. Piliç sucuk kilogramı 22,50, piliç sosis 19,50, piliç salam 19,50 ve piliç burger 17,50 liradan satışa sunuldu. Ayrıca 200 gramlık konserve kutularda sunulan et suyu 2, kemik suyu 2,5 liradan satın alınıyor.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.