Bankalar bugün saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Banka çalışma (mesai) saatleri değişti! Akbank Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, İş Bankası...

Bankaların son dakika çalışma saatleri değişti! İstanbul özelinde bazı bankalar, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı daha önce aldığı tedbirleri tekrar devreye almaya başlamıştı. Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar art arda duyurdu. Değişikliğe gidildi. Yarından itibaren başlıyor. Bankada işlem yapan herkes için geçerli. Koronavirüs salgınında vaka sayılarının yeniden artmaya başlaması nedeniyle bankalar harekete geçti. Birçok bankada çalışma saatleri değişti. Tüketicilerin yapılan değişiklikten etkilenmemesi için yeni çalışma saatlerini dikkate almaları için uyarıda bulunuldu.

Giriş Tarihi 24 Kasım 2020, 08:21 Güncelleme 24 Kasım 2020, 08:21
Bankalar bugün saat kaçta açılıyor, kapanıyor? Banka çalışma mesai saatleri değişti! Akbank Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, İş Bankası...

İÇİNDEKİLER

Bankalarda işlem yapan herkesi ilgilendiren bir karara imza atıldı. Bankalar çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. Yeni çalışma saatleri tüketicilere kısa mesaj ile duyuruldu. Tüketicilerin yapılan değişiklikten etkilenmemesi için yeni çalışma saatlerini dikkate almaları için uyarıda bulunuldu. Corona virüs nedeniyle Mart ayından 1 Haziran normalleşmeye kadar banka şubelerinde farklı saatler uygulanmıştı. Şimdi ise yeniden vakaların yükselişe geçmesiyle birlikte bazı bankaların çalışma saatleri değişti. Peki Ziraat, İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank bankalar saat kaçta açılıyor, kapanıyor?

GARANTİ BBVA'DAN İSTANBUL ŞUBELERİYLE İLGİLİ KARAR

Bugün müşterilerine bilgilendirme mesajı atan Garanti BBVA "Değerli müşterilerimiz, İstanbul'daki şubelerimiz, 16 Kasım 2020 itibarıyla 10.00-12.30 ve 13.30-17.00 arasında çalışmaya başlayacak. Sağlıklı günler dileriz" ifadelerine yer verdi.


İş Bankası, İstanbul'da gişe çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. Bankanın müşterilerine gönderdiği mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Değerli Müsterilerimiz, Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek, sizlerin, çalışanlarımız ve toplumumuzun sağlığını korumak amacıyla İstanbul özelinde şubelerimizin gişe çalışma saatleri 09.11.2020 Pazartesi gününden itibaren saat 10:00-12:30 ve 13:30-17:00 olacak şekilde değiştirilmiştir."

2020 yılının mart ayında da Türk bankacılık sektörü, koronavirüs salgınının hem ekonomik hem de sosyal etkilerini minimize etmek için bir dizi tedbir paketini yürürlüğe koymuştu.

2020 BANKALAR KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR? 2020 BANKA ÇALIŞMA SAATLERİ

Türkyie'deki koronavirüs salgını nedeniyle alınan kararlardan bir tanesi de bankaların çalışma saatleri oldu. Ancak sonrasında, normalleşme süreci ile birçok kurumun çalışma saatleri normale döndü. Bu doğrultuda her gün vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren "Bugün bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?" sorusuna güncel ve doğru yanıt arayışına çıktı.

AKBANK ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

09.00-17.00

ZİRAAT BANKASI ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

09.00-17.00

HALKBANK ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

09.00-17.00

DENİZBANK ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

09.00 - 17.00

TEB ŞUBE ÇALIŞMA SAATLERİ

09.00-17.00

(Bankaların çalışma saatleri dönemlik olarak farklılık gösterebilir. Bu nedenle en doğru bilgi için bankaların resmi web sitelerini takip etmeniz tavsiye edilir)