Hepsi ihaleye çıktı! Ticaret Bakanlığı'ndan yarı fiyatına satılık araba! İşte satılan lüks araçlar ve markalar

Koronavirüs nedeniyle sıfır araçların üretilememesi nedeniyle araç sahibi olmak isteyenler ikinci el araca yöneldi. Araç sahibi olmak isteyenlerin bir diğer durağı da Ticaret Bakanlığı oldu. Gümrükte takılan araçları düşük fiyatla satışının sağlandığı Eihale.gov.tr sitesi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görerek araştırılıyor. Bu siteye üye olunduktan sonra rahatlıkla araçların satışlarına katılım sağlanabiliyor. İşte Ticaret Bakanlığı'nın satışa sunduğu uygun fiyatlı araçlardan bazıları ve e-ihale hakkında merak edilen tüm detaylar… İşte piyasa fiyatının altında satılan araçlar…

Giriş Tarihi 05 Kasım 2020, 08:29 Güncelleme 25 Aralık 2020, 11:11
Hepsi ihaleye çıktı! Ticaret Bakanlığı’ndan yarı fiyatına satılık araba! İşte satılan lüks araçlar ve markalar

İÇİNDEKİLER

Ticaret Bakanlığı yüzlerce araç e-ihale yöntemiyle satışa sunuyor. İhalelere katılmak için www.eihale.gov.tr adresine girip ücretsiz olarak üye olunabiliyor. İhale başlangıç bedeli araçlar için satışa esas bedelin yüzde 75'idir. İhaleye yönelik şartlar okunarak satın alma işlemleri gerçekleştiriliyor.

İşte ihalede satılan araçlar
Hummer

İhale başlangıç tutarı: 300 bin lira

Lincoln Limuzin

İhale başlangıç tutarı: 300 bin lira

Mercedes C220 CDI

İhale başlangıç tutarı: 150 bin lira

Peugeot 407 SW

İhale başlangıç tutarı: 60 bin lira

Audi A4

İhale başlangıç tutarı: 82 bin 500 lira

Opel Vectra

İhale başlangıç tutarı: 16 bin 875 lira

Peugeot Partner

İhale başlangıç tutarı: 12 bin lira

E-İHALE NEDİR?

Ticaret Bakanlığı yüzlerce araç e-ihale yöntemiyle satışa sunuyor. İhalelere katılmak için www.eihale.gov.tr adresine girip ücretsiz olarak üye olunabiliyor. İhale başlangıç bedeli araçlar için satışa esas bedelin yüzde 75'idir. İhaleye yönelik şartlar okunarak satın alma işlemleri gerçekleştiriliyor. Ayrıca sadece şase veya karoseri kalmış olan araçları da alarak sıfır araba almak için hurda indirimi avantajı sağlanabiliyor.

E-İHALE SİSTEMİNE GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ