Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan Ankara-Niğde Otoyolu mesajı: Kimse bizi yüzyılın hizmetini yapmaktan alıkoyamaz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, açılışını Başkan Erdoğan'ın yaptığı Ankara-Niğde Otoyolu'na ilişkin paylaşımda bulundu. Bakan Albayrak paylaşımında, "Yüzyılın felaketi de gelse başımıza bizde bu millet sevdası oldukça kimse bizi yüzyılın hizmetini yapmaktan alıkoyamaz." ifadelerine yer verdi.

Giriş Tarihi 04 Eylül 2020, 19:34 Güncelleme 04 Eylül 2020, 19:44
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan Ankara-Niğde Otoyolu mesajı: Kimse bizi yüzyılın hizmetini yapmaktan alıkoyamaz

İÇİNDEKİLER

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, açılışını Başkan Erdoğan'ın yaptığı Ankara-Niğde Otoyolu'na ilişkin paylaşımda bulundu.

Bakan Albayrak paylaşımında, "Bugün ulaştırma yatırımları için tarihi gün! Edirne'den Urfa'ya kesintisiz ulaşım sağlayan Ankara-Niğde Otoyolunun 1. ve 3. kesimleri milletimize hayırlı olsun. Yüzyılın felaketi de gelse başımıza bizde bu millet sevdası oldukça kimse bizi yüzyılın hizmetini yapmaktan alıkoyamaz." ifadelerine yer verdi.