Borcu olanlara büyük müjde! Aylık 548 TL taksitle 30-50 ve 100 bin TL kredi kartı ve kredi borcu kapatma kredisi alma şartları!

Günümüzde farklı bankalara borcu olan kişilere borç kapatma kredisi verilmektedir. Transfer kredisi olarak da geçen borç kapatma kredisi veren bankalar belli oldu. Borç kapatma kredisi ve borç transfer kredisi arasındaki fark nedir? Borç kapatma kredisini hangi bankalar veriyor? Vatandaşların bazen birden fazla bankaya borcu olabiliyor. Bu gibi durumlarda borçlarını tek bir yerde birleştirmek için bazı bankalar tarafından özel krediler veriliyor.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2020, 09:08 Güncelleme 03 Ağustos 2021, 10:45
Borcu olanlara büyük müjde! Aylık 548 TL taksitle 30-50 ve 100 bin TL kredi kartı ve kredi borcu kapatma kredisi alma şartları!

İÇİNDEKİLER

Borcu olan vatandaşlarımıza borç kapatma avantajı var. Bu anlamda kredi veya kredi kartı borcu bulunan vatandaşlar için borçlarını tek bir bankada toplamak adına önemli imkanlar sunuluyor. Bu dönemde çeşitli bankalar borç transferi kredisi imkanı sunuyor. Bu kredi faiz oranlarıyla borçlarını kapatmak isteyen müşterilere sağlanan diğer özellikler ise 3 ay ödeme erteleme. Müşteriler borç kapatma kredisi kullanımlarını talep etmeleri durumunda kredi kullanımından 3 ay sonra yapabilecekler.

Borç Kapatma Kredisi Nedir?

İnsanlar farklı ihtiyaçlarını gidermek için farklı bankalarda kredi çekebilmektedirler. Başlangıçta bu bir sorun gibi gözükmese de sonrasında ödeme zorlukları ortaya çıkmaktadır. Bu tür sorunlarla karşılaşanlar için borçlarınızı tek bir çatı altına toplama fırsatı doğuyor. Farklı bankalara olan borçlarınızı tek bir çatı altına toplayabilirsiniz. Borçlarınızı bir araya topladığınız bankadan borcunuz kadar kredi çekebilir ve bu krediyi uygun faiz oranıyla ödeyebilirsiniz.

Farklı bankalarda borcu olanlar için bu uygulama gerçekten rahatlatıcı bir çözümdür. Bu durumda olanların borçlarını tek bir çatı altına toplamaları onların yararına bir uygulama olacaktır. Ayrıca borç kapatma kredisinin faiz oranları da gerçekten düşüktür.

Borç Kapatma Kredisi İçin İstenen Evraklar

Borç kapatma kredisi için başvuru yaptığınız banka sizden bazı belgeler istemektedir. Ayrıca düzenli olarak ödeme yapmanız da önemlidir. Eğer ödemelerde sorun yaşamışsanız ve kredi notunuz düşükse bankanın kredi borcunuzu tek ele toplaması da gerçekleşmeyebilmektedir. Borç transferi kredisi için gerekli evraklar şunlardır:

Kimlik Belgesi

İkametgâh Belgesi (Kayıtlar güncel ise, son 3 aya ait sabit fatura yeterli.),

Maaş Bordrosu (Ön onay verilmemesi durumunda gerekir)

Gelir durumunuz ve ödemeleriniz iyiyse banka borç transfer kredisine hemen onay verecektir.

Borç Transfer Kredisi Veren Bankalar

Garanti Bankası

QNB Finansbank

Akbank

OdeaBank

Şekerbank

Kredi Borçlarınızı TEB Bankasına Transfer Edin!

Diğer bankalardan eksi hesap borçları, kredi kartları ve kredilerinizin tüm borçlarını TEB bankasında toplayın. Kişinin ihtiyacına yönelik tutarları belirleyen banka aynı zamanda bütçenizi de düşünmekte. Kısa zamanda görüşme yapabileceğiniz banka ile müşteri temsilcilerinden alacağınız bilgiler doğrultusunda size en uygun krediyi anında hesabınıza atarlar. Toplam borç tutarınızı bütçenize uygun şekilde ödeyebilecek ve en uygun faiz oranları ile farklı vadelerde kredi çekmenize olanak tanır. Bu şekilde yapılan uygulama da hem insanlar mutlu olacak hem de bankaya olan güveniniz artacaktır.

Borç Kapatma Kredisi Kimlere Verilir?

Farklı bankalarda borçların tek bir bankaya toplanma işleminin başvurusu günümüzde hala ne yazık ki sadece banka şubelerinden yapılmaktadır. İnternet yada cep telefonu üzerinden üzülerek söylemem gerekir ki başvuruda bulunamazsınız. Bu neden dolayı başvuru yapmak istediğiniz bankayı belirledikten sonra mecburen müracaat için ilgili bankanın bireysel iseniz bireysel müşteri departmanına esnaf iseniz ticari veya KOBİ müşteriler departmanına şahsen olarak başvurmanız gerekir.

Başvuru yapıldığı zaman banka çalışını sizin diğer bankalara olan borçlarınızı kendi ekranında görecektir. Şayet şartlara uygun iseniz yapmış olduğu ufak bir çalışma sonrasında size ne kadar kredi gerektiğini hesaplar. Bu hesaplama sonrası aylık ödeme miktarını da sizlere beyan eder. Şayet sizde kabul ederseniz karşı bankalara olan borçlarınızı EFT işlemi ile öder. Ödeme yapıldıktan sonra sizinde mutlaka borçlu olduğunuz bankayı arayarak durumu beyan etmeniz gerekir. Aksi taktirde yapılan EFT' deki tutar mevduat hesabınızda askıda kalır. Bu neden ile EFT işlemi sonrasında mutlaka mevcut bakiyeniz deki para ile borçların kapatılmasını talep etmelisiniz.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ VEREN BAZI BANKALAR

ING Bank

Vakıfbank

TEB

QNB Finansbank

Şekerbank

Akbank

Denizbank

Garanti BBVA

Halkbank

ING BANK BORÇ TRANSFER KREDİSİ

ING Bank, dağınık borçlarınızı tek noktada toplama imkanı sunuyor.

Kredi faiz oranları %0,79 ile %1,89 arasında değişiklik gösteriyor.

Kredi notu 1850 üzeri olan vatandaşlar için %0,79 faiz oranı geçerli oluyor.

Kampanya 31 Ocak 2020 tarihinde sonlanıyor.

3.000 ile 100.000 lira arasında kredi sağlanıyor.

VAKIFBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

18 aya kadar vade imkanı sağlıyor.

Maksimum 20.000 lira limitli borç kapatma kredisi veriliyor.

Başvuru için Vakıfbank şubelerine gitmeniz gerekiyor.

TEB BORÇ KAPATMA KREDİSİ AYRINTILARI

Ücret ve komisyon talep etmiyor.

Uygun faiz oranlarıyla borç kapatma kredisi sağlanıyor.

Başvuru için istenilen belgelerle birlikte en yakın TEB şubesine gitmeniz yeterli oluyor.