2020 Ağustos ayı 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları! En yüksek faiz hangi bankada?

En yüksek faizi hangi banka veriyor? Sorusu şuan da en fazla konuşulan konular arasında yer alıyor. Bankaların vadeli mevduat faizleri en yüksek 32 günlük vadede sunuluyor. En yüksek hoşgeldin faizine sahip olan bankaların listeleri. Bankaların vadeli mevduat hesabı faiz oranları listesi hoşgeldin faiz oranları ve banka banka tüm liste.

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2020, 08:55 Güncelleme 28 Ağustos 2020, 17:12
2020 Ağustos ayı 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları! En yüksek faiz hangi bankada?

İÇİNDEKİLER

En yüksek faizi hangi banka veriyor? Sorusu her zaman vatandaşların gündeminde. Bu bağlamda 32 günlük mevduat faiz oranları listesini haberimizde derledik. Bankaların kampanyaları kapsamında olan hoş geldin faizi (en yüksek faiz) veren bankaları sizler için gözden geçirdik. Nakit parasını kenarda tutmak yerine bankada değerlendirmeyi tercih eden pek çok insan faiz noktasında banka seçim aşamasında sorunlar yaşamaktadır.



Akbank Direkt Serbest Hesap

En iyi koşullarda hoşgeldin faizi veren bankalardan biri de Akbank'tır. Sabancı'nın imzasını taşıyan Akbank hoş geldin faizini tanışma faizi biçiminde adlandırmış ve %23'lik faiz olanağı sunmaktadır. Ortalama olarak 32 gün sonunda 100.000 TL için 1.933 TL'lik bir kazanç elde edilebilir. Akbank direkt serbest hesap olarak isimlendirilen mevduat hesabında gün koşulu bulunmamaktadır. Akbank direkt serbest hesap ile nakit ihtiyacı duyduğunuz her an bu hesaptan para çekebilir ve tekrar para ekleyebilirsiniz. Akbank'ın sunduğu tanışma faizi 90 gün boyunca geçerlidir. 250.000 TL üst limitine kadar bu faiz geçerli olmaktadır.

ING Turuncu Hesap

İlk olarak ING Turuncu hesabın faiz oranlarına bakalım. ING turuncu hesapta ilk sene boyunca hoş geldin faizi bulunur. Bir sene boyunca faiz oranı %23 olarak kampanya mevcuttur. Bu noktada ING bank belirli bir gün koşulu koşmamış ve dilediğiniz an ihtiyacınız olan da para çekme olanağını sunmuştur. Belirli bir vade beklemek istemiyor, vade bozma gibi problemler ile karşı karşıya kalmak istemiyor ve hoş geldin faizi ile yüksek oranda faiz kazanmak istiyor iseniz ING bankı tercih edebilirsiniz. 50.000 TL'lik bir tutar için sene boyunca verilen %23 faiz oranı ile ortalama 905 TL'nin üstünde bir kazanca sahip olabilirsiniz. Ancak bu faiz süresi 1 yıl ile sınırlandırılmıştır.

Garanti Bankası E-Vadeli Hesap

En iyi hoş geldin faizi veren bankalardan birisi de Garanti Bankasıdır. Bankanın hoş geldin kampanyasına baktığımızda %20 ile %26.50 arasında faiz oranı bulunur. Ancak %26.50'lik sunulmakta olan faiz belirli bir tutar ve vade günü için geçerlidir. Şöyle ki 100.000 TL bakiyeniz varsa %23'lük faizden faydalanabilirsiniz. Eğer elinizde ki nakit 100.000 TL nin altında ise bu noktada hoş geldin faizi olarak %23 faiz oranından faydalanma olanağı vardır.