Ziraat Bankası, 2020 yılında emeklilere düşük faizli kredi desteği veriyor!

Emeklilere özel bu ihtiyaç kredisinde 20 bin TL kredi kullanımında 60 aylık vadede aylık 466 TL taksit tutarı düşüyor. Krediyle alakalı bilgileri girdikten sonra altında yer alan sözleşmeyi onaylayınız. Sonrasında güvenlik kodunu da doğru şekilde girerek ''Gönder'' butonuna tıkladığınızda kredi başvurunuz gerçekleşecektir.

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2020, 10:20 Güncelleme 17 Mayıs 2020, 09:26
Ziraat Bankası, 2020 yılında emeklilere düşük faizli kredi desteği veriyor!

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 13 milyon emekliyi sevindirecek olan gelişmeler ardı ardına yaşanıyor. Bu anlamda promosyon ve maaş zammı ile rahatlayan emeklilere düşük faizli kredi müjdesi geldi. Ziraat Bankası, 2020 yılında emeklilere düşük faizli kredi desteği veriyor.
Emeklinin artısı paketi Ziraat Bankası tarafından yalnızca emekli müşterileri için sunulan bir hizmettir.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİLERE KONUT KREDİSİ

Ziraat Bankası emekliler için konut kredisi kapsamında %0,94 faiz oranı uyguluyor. 100 bin TL'lik kredi için 120 ay vadede aylık 1.393 TL taksit düşüyor. Kredi örnek tablosunu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİYE TÜKETİCİ KREDİSİ

Ziraat Bankası, emeklilere özel kredi kampanyası dahilinde %0,98 faiz oranıyla 60 aya kadar vadelendirilebilen kredi desteği sunuyor. Emeklilere özel bu ihtiyaç kredisinde 20 bin TL kredi kullanımında 60 aylık vadede aylık 466 TL taksit tutarı düşüyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası emekli kredisi başvurusu için bankanın resmi sitesini kullanabilirsiniz. Resmi sitedeki başvuru bölümünde sizden şu bilgiler istenecektir:

TC kimlik no
Cep telefonu numarası
Kredi vadesi
Kredi tutarı
Gelir bilgisi
Krediyle alakalı bilgileri girdikten sonra altında yer alan sözleşmeyi onaylayınız. Sonrasında güvenlik kodunu da doğru şekilde girerek ''Gönder'' butonuna tıkladığınızda kredi başvurunuz gerçekleşecektir.

Ziraat Bankası Emekli Kredisi Başvuru Sonucu Nasıl Öğrenilir?

Ziraat Bankası emekli kredisi başvuru sonucu cep telefonunuza kısa mesaj olarak gelecektir.

ZİRAAT BANKASI NE KADAR EMEKLİ KREDİSİ VERİYOR?

Ziraat Bankası emekli kredisi üst limitleri şöyledir:

Emekli tüketici kredisi: 30.000 TL

Emekliye konut kredisi: 100.000 TL

Yıllık Maliyet oranı faiz tahsis ücreti ve vergiler temel alınarak hesaplanmıştır. 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık ortalama sigorta masrafı tüketici kredisi için 39,67-TL, konut kredisi için 108,19.-TL'dir.

Kredi paketine ait faiz oranlarından; Bankkart, KMH ve Talimat Ürünlerine sahip olan veya yeni başvuruda bulunan; İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası ve Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az iki tanesine sahip olan veya yeni başvuruda bulunanlar faydalanabilecektir.