Vakıfbank-Ziraat Bankası- Halkbank destek kredisi yattı mı?

10 bin TL kredi başvuru sonuçları sorgulama ekranı başvuru yapan milyonlarca kişi tarafından sorgulanıyor. 6 ay geri ödemesiz 36 ay vadeli kredi desteği için müjdeli haber geldi. Temel ihtiyaç kredisi başvuru sonuçları Ziraat, Halkbank, Vakıfbank tarafından kısa mesaj ile vatandaşlara gönderilmeye başlandı.

Giriş Tarihi 20 Nisan 2020, 09:36 Güncelleme 26 Nisan 2020, 12:42
Vakıfbank-Ziraat Bankası- Halkbank destek kredisi yattı mı?

İÇİNDEKİLER

10 bin ve 5 bin TL kredi başvuru sonuçları sorgulama ekranı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ziraat, Halk ve Vakıfbank tarafından vatandaşlara 10 bin TL Temel İhtiyaç Desteği kredisi veriliyor. 0,49 faizle 10 bin TL 'ye kadar verilen ihtiyaç kredisinde başvurular geçtiğimiz gün başladı.

VAKIFBANK HALKBANK VE ZİRAAT BANKASI SONUÇLARI AÇIKLANMAYA BAŞLADI

3 kamu bankasının temel ihtiyaç desteği başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. Başvuru sonucunuzu sorgulamak için internet bankacılığı hesabınıza bakmanız gerekmektedir. Ya da bankalarla iletişime geçerek kredi başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.


REKOR BAŞVURU

Destek kredisinin ilk gününden bu yana başvuru saysının yüz binleri geçtiği , vatandaşların 10 bin TL kredi için başvuru yapıp sonucu beklediği bildirildi.

SONUÇ NE ZAMAN BELLİ OLUR?

Kredi başvurusunun fazla olması nedeniyle değerlendirme süreci uzadı. Kredi başvurusunun başladığı ilk gün olan 1 Nisan 'da müracaatını yapanların sonucu henüz belli olmadı. Hala değerlendirme aşamasında. Kredi başvuru sonucunun ne zaman belli olacağı ise açıklanmadı. Ancak önümüzdeki günlerde kredi başvurularının sonuçlanması bekleniyor.

SONUÇLAR NASIL AÇIKLANACAK?

10 bin TL temel ihtiyaç kredisi sonuçları, vatandaşlara kısa mesaj yolu ile iletilecek. Öte yandan internet bankacılığı olanlar, mobil uygulamadan da başvuru sürecini takip edebilir.

GELİRİ 5 BİN TL'NİN ALTINDA OLANLAR

3 kamu bankası tarafından yapılan açıklamada, 10 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak vatandaşların, hane halkının gelirinin 5 bin TL 'nin altında olması gerektiği bildirildi.

VAKIFBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Vakıbank'ten kredi kullanmak için aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELIRI yazıp 5724'e SMS atıldığında krediye olumlu ya da olumsuz dönüş hemen gerçekleşiyor.

VAKIFBANK KREDİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Ziraat Bankainternet sitesinde başvuru için gerekenler arasında TC kimlik numarası, cep telefonu numarası, talep edilen kredi tutarı, taksit ödeme gün başlangıcı, hane halkı gelir bilgisi, medeni durum ve bakmakla yükümlü çocuk sayısı yer alıyor.

ZİRAAT BANKASI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Halkbank TC kimlik numarası, doğum tarihi ve cep telefonu gibi bilgiler istiyor.